Najave 24. ožujka 2017.

Nutrifree BIO proljetne juhe i variva bez glutena

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Nutrifree Bio mješavine žitarica i mahunarki, koje prirodno ne sadrže gluten, idealan su sastojak ukusnih proljetnih juha i variva. Bogate vrijednim nutrijentima, obogaćuju svakodnevnu prehranu vitaminima, mineralima, nezasićenim masnim kiselinama, te vlaknima – sastojcima neophodnim za zdravu i uravnoteženu prehranu.

Nutrifree linija visokokvalitetnih bezglutenskih proizvoda obogaćena je novim proizvodima s BIO oznakom. Riječ je o ukusnim mješavinama žitarica i mahunarki iz ekološkog uzgoja, koje prirodno ne sadrže gluten, a koje su idealne za pripremu proljetnih juha, variva ili rižota.

Nutrifree BIO proizvodi su osmišljeni s ciljem obogaćivanja svakodnevne bezglutenske prehrane visokovrijednim nutrijentima, poput vitamina, minerala, nezasićenih masnih kiselina, vlakana i drugih vrijednih nutrijenata. Nutrifree BIO linija proizvoda nije isključivo namijenjena osobama koje boluju od celijakije ili intolerancije na gluten, nego svima koje teže zdravoj, uravnoteženoj svakodnevnoj prehrani.
 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Ove mješavine žitarica i mahunarki jednostavne su za pripremu, izuzetno su ukusne i sadrže niz hranjivih sastojaka koji pridonose raznovrsnosti bezglutenske prehrane, kao i regularne prehrane cijele obitelji. Uvrstite na svoj jelovnik stare sorte žitarica, poput heljde, integralne riže, crvene i zelene leće, bijelog graha, graška, azuki graha i drugih žitarica i mahunarki koje se nalaze u 300 gramskim proizvodima dostatnim za obrok za 5 osoba: Energetskoj mješavini (41,90kn), Mediteranskoj mješavini (34,90kn), Heljdinoj juhi (38,90kn), Mješavini integralne riže i leće (34,90kn), Mješavini žitarica (36,90kn), Mješavini povrća i žitarica (34,90kn) ili Mješavini za dobru probavu (38,90kn).

Sve proizvode potražite isključivo na policama bio&bio trgovina ili u web trgovini www.biobio.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.