Najave 19. rujna 2024.

Oreo predstavio jestivo ljepilo za kekse!

oreo kintsugi
Zalijepi slomljeni Oreo uz pomoć japanske kintsugi tehnike
foto: Oreo
Oreo ljepilo za kekse za sada se može kupiti samo u Meksiku, no ne sumnjamo da će se dok kažeš "keks" proširiti svijetom

Svima nam se bar jednom dogodilo da izvadimo omiljene kekse iz pakiranja, a oni su - slomljeni. Proizvođači Oreo keksa odlučili su tome stati na kraj i osmislili ukusno kremasto ljepilo kojim se omiljeni keksi mogu vratiti u prvobitno stanje. Zapravo, postati još ljepši.

torta od palačinki, oreo Možda vas zanima... RECEPT DANA: Odlična torta od palačinki s Oreo keksima Recepti

Inspiracija u drevnoj japanskoj umjetničkoj tehnici

Naime u Oreu su inspiraciju pronašli u drevnoj japanskoj tehnici kintsugi u kojom se zlatom sljepljuju najčešće komadi razbijenog posuđa te se pretvaraju u još ljepše, šarmantnije i unikatnije predmete.

Ovom idejom vodili su se u Oreu kada su svoje ukusno ljepilo upakirali u tubicu s aplikatorom te tako svojim kupcima omogućili ukusnu zabavu. Na žalost, trenutačno se ovo ukusno Oreo ljepilo za kekse može nabaviti samo u Meksiku, no kako se Oreo keksi lome svugdje u svijetu, očekujemo da će dok kažeš "keks" biti dostupno diljem svijeta!

Tart od kupina i Oreo keksa Možda vas zanima... Osvježavajući tart od kupina i Oreo keksa Recepti Sladoled s Oreo keksima i kavom Možda vas zanima... ZA DIJETE U TEBI Sladoled s Oreo keksima i kavom Recepti

A što kažeš na Oreo s okusom medenjaka?

Također, odnedavno se mogu kupiti obožavani Oreo keksi s okusom medenjaka i ukusnom kremom od vanilije koja je obogaćena hrskavim kristalima šećera. Ovi Gingerbread Oreo keksi zvuče nam kao prava poslastica! 

gingerbread oreo | Author: Oreo Novi Oreo s okusom medenjaka foto: Oreo

oreo churros Možda vas zanima... Oreo keksi dobili novi okus omiljenih churrosa Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.