Najave 15. svibnja 2024.

Otkriveni prvi detalji 3. sezone hit serije "The Bear"!

the bear
Prva fotografija iz 3. sezone serije "The Bear"
foto: FX
Objavljen je prvi teaser trailer hit drame o kuharima 'The Bear', a ni premijera nije daleko

Producentska kuća FX  ima vrlo uzbudljive vijesti za zajednicu ljubitelja serije "The Bear". Naime, hvaljena kulinarska drama višestruko nagrađena Emmyjem vraća se na Hulu 27. lipnja sa 10 novih polusatnih epizoda, a na platformu Disney+ trebala bi doći krajem srpnja ili kolovoza.

The Bear Možda vas zanima... Luda serija o kuharima "The Bear" dobila treću sezonu Najave

Prvi trailer puno otkriva

Treća sezona hit serije "The Bear", za koju je objavljen i prvi trailer, priču o Carmyju (Jeremy Allen White) nastavlja pratiti upravo u trenutku kada je otvorio svoj kaotični restoran visoke kuhinje te se u isto nižu razne drame i katarze poput raspada, odnosno razvodnjavanja njegove ljubavne afera s Claire.

Zahtjevna treća sezona

U prvom teaseru treće sezone vidimo Carmyja kako ulazi u kuhinju i priprema se za intenzivan dan u restoranu gdje počinje zahtijevati sve veću uključenost i kulinarsku izvrsnost od svog tima.

Konačno je objavljena i promotivna fotografija za premijeru treće sezone, na kojoj je Neil Fak (Matty Matheson) u odijelu i  zuri u jednu točku zajedno sa svojim bratom Tedom Fakom (Ricky Staffieri) i glavnim likom Carmyjem.

Omlet iz serije "The Bear" Možda vas zanima... Znamo kako se pravi omlet iz kultne serije "The Bear"! Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.