Najave 09. studenoga 2023.

Luda serija o kuharima "The Bear" dobila treću sezonu

The Bear
Serija "The Bear" dobiva treću sezonu foto: FX
gastro postao gastro.24sata.hr
Autor serije "The Bear" Christopher Storer potvrdio je da sa svojim timom već marljivo kuha treću sezonu koja će svoju premijeru imati iduće godine

Nekoliko mjeseci nakon premijere druge sezone najluđe serije o kuharima ikad, stiže nam sjajna vijest – superpopularni "The Bear"  dobit će i treću sezonu! Autor serije Christopher Storer potvrdio je da sa svojim timom već marljivo kuha treću sezonu koja će svoju premijeru imati iduće godine.

 | Author: FX "The Bear" foto: FX

"The Bear", luda kulinarska drama koja je postala masovni kulturni fenomen, tako će nastaviti pratiti priču o chefu Carmyju (sjajni Jeremy Allen White) u njegovom nepokolebljivom nastojanju da nekadašnji obiteljski lokal sa sendvičima pretvori u oazu fine dininga, unatoč svim ometanjima, kaosu, ljubavi i dekadenciji koji ga prate na tom putu. Naravno, serija nastavlja pratiti i mladu sous cheficu Sydney /Ayo Edebiri), Richieja (Ebon Moss-Bachrach) i druge živopisne likove.

 

Omlet iz serije "The Bear" Možda vas zanima... Znamo kako se pravi omlet iz kultne serije "The Bear"! Špajza

 

 | Author: FX Carmy i Sydney i dalje su u središtu pozrnosti serije "The Bear" foto: FX

"Jako smo sretni i ponosni što možemo surađivati s Christopherom Storerom, Joannom Calo, Joshem Seniorom i ostatkom kreativnog tima serije, kao i briljantnim glumcima koje predvode Jeremy Allen White, Ayo Edebiri i Ebon Moss-Bachrach. Oni rade genijalnu stvar, a mi jedva čekamo novo poglavlje "The Beara", poručio je Nick Grad, šef odjela zabavnog programa u producentskoj kući FX.

A što nam donosi treća sezona "The Beara"? Sudeći prema događanjima iz druge sezone, možda možemo naslutiti neke smjernice za radnju u trećoj, no autori serije još nisu ništa službeno otkrili.

 

The Bear Možda vas zanima... Znamo detalje druge sezone "The Beara", najbolje serije o kuharima ikad Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.