važan korak Splitska kuharska škola Oliva Allegra kreće u veliku investiciju: “Bit ćemo hrv… Split postaje centar gastro izobrazbe u Hrvatskoj! Prva i jedina privatna gastronomska srednja škola u Hrvatskoj u 17 s… Najave
kuhaju dalje Luda serija o kuharima "The Bear" dobila treću sezonu Autor serije "The Bear" Christopher Storer potvrdio je da sa svojim timom već marljivo kuha treću sezonu koja će svoju … Najave
TV kuhinja Znamo detalje druge sezone "The Beara", najbolje serije o kuharima ikad Glavni glumac Jeremy Allen White prošao je prije snimanja ozbiljnu kuharsku edukaciju, a za svoju realističnu glumu dob… Najave
Kuhanje i služenje u Hrv… Izdale kuharicu koja predstavlja Hrvatsku, a sve ima humanitarni cilj Kroz ovu će kuharicu predstavnici i članovi najbrojnije svjetske humanitarne organizacije Lions Clubs International pr… Najave
20. listopada Međunarodni je dan kuhara. Pitali smo chefove kako će ga proslaviti Svog 20. listopada slavi se Međunarodni dan kuhara. Izazovan je period iza svih pojedinaca u ovoj profesiji, ali entuzi… Špajza
Savjeti kuhara Chefovi otkrivaju bez kojih namirnica ne mogu kuhati Ovo su sastojci bez kojih poznati kuhari jednostavno ne mogu zamisliti pripremu slatkih i slanih delicija Špajza
zahvale kuharima Kuhari volonteri oprostili su se od Petrinje Kuhari koji su posljednja dva tjedna volontirali u Petrinji u srijedu su pripremili posljednji obrok i spakirali opremu… Špajza
kuharska repka Testiranje menija za Svjetski kulinarski kup u Luksemburgu Ove godine, u razdoblju od 24. do 29. studenog, u Luksemburgu, održat će se Svjetski kulinarski kup na kojem će među 30… Najave
Makarska vas zove Grand Gourmet 2018. - Festival za istinske gurmane Grupno i individualno natjecanje konobara, barista, barmena i restorana koji će se održati po četvrti put od 6. do 8. s… Najave
Chill&Grill Saznajte koje piće najviše paše uz roštilj Da Hrvati vole festivale, posebno ako uključuju dobru hranu i piće, dokazao je i ovogodišnji festival Chill&Grill, koji… Špajza
nove recenzije Luda kuhinja: Aperitivo Bar Zagreb Oni idu okolo, jedu i ocjenjuju. Zovu se Luda kuhinja, i od danas pratimo što rade! Kolumne
Imamo medalje! Uspjesi hrvatskih kulinara na natjecanju u Pragu Proteklog vikenda, sedamdeset vrhunskih kuhara i slastičara iz čitave Europe okupilo se u Pragu kako bi odmjerili snage… Najave
SAVRŠEN SPOJ Meggle začinski maslac jela pretvara u specijalitete I početnici u kuhanju znaju kako maslac oplemenjuje svako jelo. Osim punoće okusa, jelu daje posebnu aromu što ga čini … Recenzije
chill&grill Pripremite se za najveći festival klope, cuge i mjuze Pripremite se na četiri dana odlične hrane i sjajne zabave koje vas očekuju na Bundeku od 28. travnja do 1. svibnja! Najave