Najave 23. veljače 2023.

Pamela Anderson vodit će veganski kulinarski show!

Pamela Anderson
Pamela Anderson vodit će veganski kulinarski show foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Slavna glumica i PETA-ina aktivistica Pamela Anderson snimit će veganski kulinarski show od osam epizoda u kojem će uz slavne kuhare pripremati slasna jela od namirnica biljnog podrijetla

Nakon što je na Netflix stigao njezin dokumentarac "Pamela, a love story", te memoara "Love, Pamela" koje je objavila u siječnju, glumica i zaštitnica životinja Pamela Anderson ponovno je stigla u središte pozornosti. Sočni detalji iz njezina burnog privatnog života intrigiraju javnost, a svoju karijeru razvija u raznim smjerovima. Tako potiho priprema nešto posve novo – vodit će veganski kulinarski show za kanadski Food Network.

 

Anita Matić Delić Možda vas zanima... Veganska jela ne moraju biti čudna i nedostupna! Špajza

 

Pamela je već godinama veganka, a sada preuzima glavnu ulogu u svom kulinarskom showu radnog naziva "Pamela's Cooking with Love". Riječ je o formatu u kojem će slavna dama biti domaćica i pomoćnica slavnim kuharima koji će pripremati slasna plant based jela od raznovrsnih namirnica, koja će Pamela potom podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima. Bilo da je riječ o opuštenoj zabavi uz koktele, intimnoj obiteljskoj večeri ili raskošnom doručku.

No Pamela definitivno neće biti samo statistica u vlastitom showu – uza slavne chefove i ona će pokazati svoje kulinarske sposobnosti. Njezin kulinarski show emitirat će se paralelno s drugom sezonom serijala "Pamela's Garden of Eden" - u prvoj sezoni slavna glumica renovirala je kuću svoje bake u Vancouveru, a u drugoj će otputovati u Los Angeles gdje će sinu Brandonu Leeju pomoći preurediti njegov dom.

 | Author: PETA Pamela Anderson aktivistica je PETA-e i dugogodišnja veganka foto: PETA

Inače, Pamela Anderson poznata je zagovornica prava životinja i aktivistica PETA-e, a od 2020. godine surađuje s kanadskim brendom Very Good Butchers na promociji plant based namirnica. Njezin veganski kulinarski show počet će se snimati ovog ljeta, a premijera je najavljena za početak 2024. godine. Show će imati osam jednosatnih epizoda i jedva ga čekamo!

 

Veganuary Možda vas zanima... Daj priliku Veganuaryju, zdravoj novogodišnjoj odluci Kolumne

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.