Najave 05. svibnja 2017.

Predstavljen projekt Revolucija prehrane

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Merkur koncern i Zaklada hrane Jamieja Olivera (“Jamie Oliverˈs Food Fondation”), koja provodi svjetsku kampanju pod nazivom “Jamie’s Food Revolution”, sklopili su partnerstvo s ciljem promoviranja zdrave, ukusne hrane i radosti kuhanja.

Merkur osiguranje tijekom 2017. godine provodi kampanju “Revolucija prehrane”, čime u fokus stavlja upravo zdravu prehranu u kontekstu zdravstvene skrbi koju pruža svojim klijentima.

 | Author: Promo foto: Promo

“U jezgri naših zdravstvenih usluga, zapravo naše cjelokupne filozofije, nalazi se prevencija u harmoniji s radošću življenja. Od ključne je važnosti razumjeti hranu i njenu hranjivost kao dio zdravog načina života. Bez ispravne prehrane, ljudi su u opasnosti od toga da postanu prekomjerne težine ili neuhranjeni, čime se povećava podložnost za bolesti. Zaklada Hrane Jamieja Olivera i Merkur, partneri su koji dijele iste korijene i iste ciljeve – kuhanje kao ključnu životnu vještinu.” – istaknuo je Gerald Kogler, glavni direktor koncerna Merkur.

“Zajedno s Merkur osiguranjem, želim pokazati da je svježa, zdrava hrana prije svega zabavna. Edukacija o dobroj hrani omogućava ljudima da razviju bolji i bolje izbalansirani odnos s hranom uz više razumijevanja, za što zauzvrat dobiju sposobnost donošenja odgovornih, zdravih, održivih izbora hrane za cijeli život.” – dodao je Jamie Oliver.

Budući da Merkur već dugi niz godina nudi zdravstvene usluge u wellness hotelima u čak 4 zemlje, na projektu “Revolucija prehrane” ostvarena je suradnja s partnerom Maistra Hotel Group koja će se kroz posebni wellness program na temu hrane za Merkurove klijente održavati u rovinjskom hotelu Lone. Nastavak je to uspješne suradnje u okviru koje su kuhari iz hotela Lone prošli petodnevnu edukativnu obuku koju je održala Zaklada hrane Jamieja Olivera, čime su postali ovlašteni za održavanje kulinarskih tečajeva.

 | Author: Promo foto: Promo

Profesionalna kuhinja pod nazivom “revoLution”, bazirana na načelima kuhanja Jamieja Olivera, za javnost će biti otvorena od 6. svibnja 2017. godine, a na kulinarskim će tečajevima moći sudjelovati gosti hotela, kao i Merkurovi klijenti kojima će pohađanje ovog edukativnog programa biti besplatno, bez obzira na to koje osiguranje imaju.

“Restorani hotela Lone nude regionalnu i srednjoeuropsku kuhinju, fuziju tradicionalnih i modernih mediteranskih specijaliteta. Mi rado prihvaćamo filozofiju Jamiejeve Revolucije prehrane u suradnji s lokalnim partnerima i koristimo organske sastojke kako bismo kreirali jedinstveno iskustvo kušanja.” – rekao je Peter Loesch, glavni menadžer hotela Lone, koji je izrazio zadovoljstvo nastavkom suradnje s Merkurom.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.