Najave 02. svibnja 2022.

Prvi personalizirani jelovnik koji će oduševiti zaposlene majke

Zrinka Janković
Jelovnik je sastavljen od pet jela za ručak od ponedjeljka do petka i dva vikend jela. foto: Zrinka Janković
gastro postao gastro.24sata.hr
Koliko puta ste osjetili umor od svakodnevnog smišljanja što sutra za ručak? Uz svakodnevne obveze i užurbani tempo života ponekad je teže smisliti, nego skuhati. Osluškujući probleme i potrebe svake majke, rodila se ideja za personaliziranim jelovnikom Maminog ručka.

Ako bacate previše hrane zbog isteka roka trajanja, ako jedete uvijek pet istih vrsta jela, ako nemate vremena tražiti akcije po trgovinama, ako kuhate pod stresom, onda je personalizirani jelovnik kao stvoren za vas.

Šest pitanja za personalizirani jelovnik

Jelovnik je prilagođen potrebama vaše obitelji jer prije slaganja samog jelovnika morate odgovoriti na šest pitanja:

  • Koliko vremena imate u danu za kuhanje?
  • Koliko novaca možete tjedno izdvojiti za ručak?
  • Za koliko osoba kuhate?
  • Da li ste na što alergični?
  • Što ne volite jesti?
  • Što imate u hladnjaku i želite potrošiti?

Uz jelovnik, dobiti ćete i popis namirnica za kupnju s naznačenim akcijama u trgovinama na proizvode koje baš vama trebaju, tako da možete dodatno uštedjeti.

Jelovnik je sastavljen od pet jela za ručak od ponedjeljka do petka i dva vikend jela. Zašto baš ručak? Zato što nam se sve u danu vrti oko ručka i zato što je ručak najkompletniji dnevni obrok, koji nam „oduzima“ najviše vremena.

Manje stresa za mame kroz radni tjedan

Osim što štedi vaše vrijeme i novac, personalizirani jelovnik vam pomaže da jedete kvalitetnije, raznovrsnije i da kroz radni tjedan idete sa što manje stresa. U konačnici to je ono što nam ponekad najviše treba: više zdravlja i manje stresa. Jelovnik možete naručiti u tjednoj ili mjesečnoj varijanti.

Namijenjen je svim zaposlenim majkama, svima majkama na porodiljnom i svim kojima pitanje – Što sutra za ručak?, zadaje glavobolju. Stoga, naruči personalizirani jelovnik za svoju obitelji i „riješi“ se najdosadnijeg pitanja na svijetu.

"Jako sam ponosna na prvi proizvod Maminog ručka, jer je dio moje priče i priče čitateljica bloga Mamin ručak. Zahvalna sam na svakom poslanom komentaru i poruci jer sam negdje između redaka iščitala da je personalizirani jelovnik zbilja potreban svakoj mami da lakše ide iz dana u dan iz tjedna u tjedan. Od srca hvala na inspiraciji svim mojim čitateljicama jer zajedno smo stvorili - prvi proizvod takve vrste u Hrvatskoj! Proizvod koji će svakoj mami olakšati užurbanu svakodnevicu".

Zrinka Janković

Možda vas zanima... Na Mamin ručak svrati po inspiraciju za zdrav i brz obrok Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.