„Kad sam probao jelo i kada sam vidio kako izgleda rekao sam si da ću dati desetku i da je to prilika da dam desetku. Prezadovoljan sam da imamo jedan pomak od toga, da nisu krvavice s restanim i kiselim zeljem. Ja sam uvijek za takve stvari. Sve što su stavili na tanjur je bilo u redu“, komentirao je Špiček.
„Meni je skoro suza opet pala! Sretna sam da im se svidjela jedna takva smjela kombinacija“, dodala je Sanja.
Sanja i Željko su žiriju servirali zapečene košarice punjene krvavicom i plavim sirom, wok s mariniranom svinjetinom i povrćem te za desert kruške u umaku s pinjolima i šlagom.
Martin i Kristijan su pripremili šparoge s umakom od hrena, teleće medaljone s mahunama, šampinjonima i pancetom te za desert pohane jabuke.
Inovativnost i odvažnost se isplatila, a možda će svojim primjerom poslužiti i kao inspiracija drugim natjecateljima pa sljedećeg tjedna više nećemo gledati pohane palačinke!