Najave 31. siječnja 2017.

U novoj epizodi showa, Špiček špotao kandidate!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Novi dan u kuhinji, kandidatima showa "Tri, dva, jedan -kuhaj!" donosi i nove brige.

Prvi tjedan na setu showa “Tri, dva, jedna-Kuhaj!” za kandidate prolazi u prilagodbi na novu kuhinju i uvjete, a u skladu s tim su i njihovi dnevni zadaci u kojima kuhaju na zadanu temu, ali po vlastitom izboru. Večeras će žiriju donijeti dva mesna jela za čiju pripremu imaju 75 minuta. Dovoljno da svaki par realizira sve svoje ideje i dovoljno da se Tomislav Špiček uspije posvetiti svojim dvjema najdražim zanimacijama na setu: komentiranju i savjetovanju kandidata i zafrkavanju Ivana Pažanina.

 | Author: Promo foto: Promo

Uz to što je kandidatima objasnio kako razlikovati meso, kako se pravilno radi mesna štruca i što se i koliko mora začiniti, chef Špiček je imao dovoljno vremena da se posveti i svom kolegi iz žirija, Ivanu Pažaninu.

Špiček vodi brigu da se Pažanin ne osjeti zapostavljeno na setu, a koliko mu je drag pokazuje i kroz brigu da njegovi njegovani brkovi ne bi ostali zamusani nakon kušanja hrane.

Također, trudi se naučiti kandidate da pravilno, „po dalmatinski“, izgovaraju određene riječi kako bi ih Pažanin bolje razumio, ali i da budu oprezni s količinom začina jer strahuje da mu ne bi neko jelo naškodilo.

Hoće li kandidati uspješno savladati večerašnji izazov i Špičekove savjete, pogledajte u 21:10 na RTL-u!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.