svi ga vole! Bečki odrezak: najbolji trikovi za odabir mesa i pripremu Bečki odrezak tradicionalno je austrijsko jelo koje svi obožavamo, ali samo rijetki su zadovoljni kako im ispadne kad g… Recepti
novi okusi Ražnjići na malo drugačiji način – pikantni i s citrusima Ako voliš egzotičnije okuse onda ćeš s veseljem isprobati naše recepte za meksičke ražnjiće, ražnjiće znakovita naziva … Recepti
Samo meso! Više od 40 godina kvalitete i povjerenja mesnica Medven Obitelj Medven se već duže od četiri desetljeća brine o onome što je njima najvažnije – kvaliteti svojih mesnih proizvo… Recenzije
Dobar tek! Kako do najboljeg mesa? Mesni vodič za početnike Meso je definitivno jedna od najpopularnijih namirnica u Hrvatskoj, no to ne znači da ga svi znaju pripremiti. Puno lju… Špajza
tri, dva, jedan - kuhaj! U novoj epizodi showa, Špiček špotao kandidate! Novi dan u kuhinji, kandidatima showa "Tri, dva, jedan -kuhaj!" donosi i nove brige. Najave
Gastro.hr Mali savjeti za kvalitetniju pripremu mesa u pećnici Pečenje mesa u pećnici, na prvu, zvuči vrlo jednostavno, no i tu vrijedi znati par trikova, ne samo za osebujnu slast j…
Gastro.hr Lažna pašticada: Brža i jeftinija varijanta omiljenog jela Čak i oni koji nisu vični kuhanju znaju kako je za pripremu tradicionalne pašticade potrebno značajno kulinarsko znanje…