Najave Zagreb Chill&Grill festival 28.4. - 1.5. / Bundek 1175 prikaza 23. travnja 2018.

Što će se finog kuhati na Zagreb Chill&Grill festivalu

Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Od 27. 4. do 1. 5. na Bundeku, na više od 4000 m2, priprema se drugo izdanje najvećeg festivala klope, cuge i mjuze u Zagrebu.

Gastronomske specijalitete u Cooking showovima svakodnevno će pripremati vrhunski kuhari kao što su David Skoko, Lana Klingor Mihić, Priska Thuring, Darko Kontin, Vedran Bošković, Zoran Delić, Mišel Tokić i Marko Palfi.

Upravo nam je Palfi otkrio i tajni recept za marinadu mesa s roštilja koju ne smijete propustiti – ukusna piletina i govedina u soja sosu, češnjaku, limunu, đumbiru, limeti, čiliju i timijanu, i sve to uz vrhunska craft piva. Svoje kuharsko umijeće na Bundeku pokazat će i učenici Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb, a moći ćete kušati i delicije koje će spravljati chefovi u Mistery box dvobojima.

 

 | Author: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

 

Prošle godine posjetilo nas je više od 40.000 ljudi pa smo ove godine dodatno obogatili ponudu – cjelodnevna zabava za obitelj, klopa, glazba i bogata nagradna natjecanja. Ove godine organizirali smo duplo više programa za djecu, jer dok vi uživate pod suncem u prostranoj Chill Out zoni gdje vas očekuju brojni darovi, vaši najmlađi zabavit će se u prostoru rezerviranom samo za njih.

Ove godine proširili smo Chill Out zone - Jack´s Wings&Things nudit će krilca s najfinijim umacima, Pevec Samo Fino zona nudit će finu kavicu te priliku za fino i ugodno chillanje, Zvijezdina Chill Out zona dat će dodatne okuse vašoj klopi, Dukat vam omogućuje da uz kupnju jela s roštilja uživate uz gratis kuglicu President kajmaka...

Ne propustite premium burgere, kopuna s roštilja, delikatesni biftek i brojna druga jela, a sve to uz odličnu mjuzu cijeli dan i večernjim koncertima bendova Mangroove, NoA & Funkblasters, The Second hand band i Luce, Letu Štuke i Juru Stublića & Film.

Organizator festivala je Gastro.hr, a glavni medijski partner 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, a ostali partneri su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić i Nescafé. Sve o najboljem festivalu klope, cuge i mjuze pročitajte na www.ChillGrill.hr.

 

 

Vrhunski restorani i sjajno craft pivo

Na Zagreb Chill&Grill i ove godine sa svojim specijalitetima stižu poznati zagrebački restorani: Pod Zidom, Submarine, Plac, Batak, Bicko, Špiro, pivnica Budweiser i Doomsday. Spremat će vam vrhunske mesne klasike, poput sočnih odrezaka, pljeskavica i ćevapčića, ali i nove kombinacije okusa u kojima možete uživati uz osvježavajuća craft piva.

 

 | Author: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

 

Ako vas put već nije odveo do Donje Bistre, opet ćete moći uživati u delicijama s grilla restorana Špiro: punjenim vješalicama, pljeskavicama, tradicionalnim ćevapima u lepinji, otkoštenim dijelovima piletine na grillu, kebab salatama...

U ponudi restorana Bicko očekuje vas pljeskavica Bicko punjena pečenom paprikom i cheddar sirom, kopun s roštilja, korjenasto povrće s roštilja i police krumpira. Za vegetarijance tu je slasni sir škripavac s roštilja s kompotom od luka i polpetama od kvinoje i chia sjemenki.

Restoran Pod Zidom pak donosi slasnu patku, pulled pork sendviče i genijalan, posve drugačiji pomrfit. Uz poslastice s roštilja idealno se slažu vrhunska craft piva. Očekuju vas 5thElement, Zmajsko, Varionica, Medvedgrad, Lepi Dečki Brewery, Garden Brewery i mnoga druga. 

 

 | Author: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

 

Festival Zagreb Chill&Grill traje od 27.4. do 1.5. na Bundeku Organizator festivala je Gastro.hr, Glavni medijski partner: 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, ostali partneri su: Pevec, Jamnica - službena voda festivala, Tele2, Labud, Kisko i Permetal, Dukat President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, NESCAFÉ i TOI TOI.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.