u sezoni Pod Zidom Bistro ima novi proljetni meni Šparoge, medvjeđi luk, bob, kopriva, rabarbara…Tim Pod Zidom Bistroa u ponudu je uvrstio 5 novih jela inspiriranih sezo… Najave
ljetna pića U Pod Zidom Bistrou kušali smo lagane ljetne koktele! U zagrebačkom Pod Zidom Bistrou predstavljena je nova selekcija laganih alkoholnih i bezalkoholnih sginature koktela, k… Najave
Bistro Pod Zidom Pod Zidom Bistro ponovo je otvoren, novi jelovnik osmislio je chef Matija Pavlic U fokusu novog jelovnika chefa Matije Pavlica lokalne su namirnice iz ekološkog uzgoja, a osvježena vinska lista puna j… Najave
novi jelovnik U Pod Zidom se jede promišljena i ukusna hrana za utjehu Renomirani zagrebački bistro Pod Zidom predstavio je novi jelovnik baziran na kvalitetnim, lokalnim i sezonskim namirni… Najave
isprobaj! Ragu od patke po receptu ekipe iz bistroa Pod Zidom Bistro Pod Zidom, kao i većina zagrebačkih restorana, trenutno je u nesretnoj fazi iščekivanja. Prije no što se, nadamo… Špajza
Bundek, 27.4.-1.5. Isprobali smo što na Chill&Grill donosi Pod Zidom i jedva čekamo da isprobate Još nas samo nekoliko dana dijeli do najvećeg festivala cuge, klope i mjuze koji će se od 27. travnja do 1. svibnja odr… Špajza
Veliki petak Pripremite i vi: Tuna s pireom od graha po receptu chefa Jantoleka Riba petkom posebno je ukusna upravo petak prije Uskrsa, a ekipa iz Pod Zidom donosi vam recept za jednostavnu tunu s p… Recepti
Isprobali smo... Zimski meni Pod zidom skriva krvavice, čvarke i šnenokle Jedan od onih restorana koje uvijek preporučujemo kada su u pitanju složenije večere, jedan od onih u kojem se svježe n… Recenzije
Zagreb Chill&Grill Pod Zidom na Bundek donosi svjetske street food hitove Jedan od najboljih zagrebačkih restorana Pod Zidom ove će se godine prvi puta predstaviti publici Zagreb Chill&Grill fe… Najave
ISPROBALI SMO ZA VAS Što će se finog kuhati na Zagreb Chill&Grill festivalu Od 27. 4. do 1. 5. na Bundeku, na više od 4000 m2, priprema se drugo izdanje najvećeg festivala klope, cuge i mjuze u Z… Najave
Ošterija Debeluh Chef Jure Tomič – dajte mu kuhinju i napravit će čuda Pobijedio je na Barillinom svjetskom natjecanju u pripremi tjestenine, državni je sommelierski prvak i član je JRE, pre… Recenzije
Najfiniji Dan žena Pod Zidom & Roxanich večera koju ćemo pamtiti još dugo Na sam Dan žena, s ekipom ljubitelja dobrih vina i sjajnih zalogaja, družili smo se u zagrebačkom restoranu Pod Zidom u… Recenzije
Gastro.hr bira Naši favoriti: Što smo finog isprobali u 2017. Kada radiš na gastronomskom portalu, ljudi te često pitaju što je najbolje što si u životu pojeo. Odgovor na to pitanje… Špajza
Borna Janeš: Pokretač razvoja zagrebačke streetfood scene Svježe namirnice, najbogatija vinska lista i velika količina svakodnevnog truda i ulaganja, za rezultat daju jedan od n… Špajza