Bistro Pod Zidom Pod Zidom Bistro ponovo je otvoren, novi jelovnik osmislio je chef Matija Pavlic U fokusu novog jelovnika chefa Matije Pavlica lokalne su namirnice iz ekološkog uzgoja, a osvježena vinska lista puna j… Najave
novi jelovnik U Pod Zidom se jede promišljena i ukusna hrana za utjehu Renomirani zagrebački bistro Pod Zidom predstavio je novi jelovnik baziran na kvalitetnim, lokalnim i sezonskim namirni… Najave
isprobaj! Ragu od patke po receptu ekipe iz bistroa Pod Zidom Bistro Pod Zidom, kao i većina zagrebačkih restorana, trenutno je u nesretnoj fazi iščekivanja. Prije no što se, nadamo… Špajza
Bundek, 27.4.-1.5. Isprobali smo što na Chill&Grill donosi Pod Zidom i jedva čekamo da isprobate Još nas samo nekoliko dana dijeli do najvećeg festivala cuge, klope i mjuze koji će se od 27. travnja do 1. svibnja odr… Špajza
Veliki petak Pripremite i vi: Tuna s pireom od graha po receptu chefa Jantoleka Riba petkom posebno je ukusna upravo petak prije Uskrsa, a ekipa iz Pod Zidom donosi vam recept za jednostavnu tunu s p… Recepti
Isprobali smo... Zimski meni Pod zidom skriva krvavice, čvarke i šnenokle Jedan od onih restorana koje uvijek preporučujemo kada su u pitanju složenije večere, jedan od onih u kojem se svježe n… Recenzije
Zagreb Chill&Grill Pod Zidom na Bundek donosi svjetske street food hitove Jedan od najboljih zagrebačkih restorana Pod Zidom ove će se godine prvi puta predstaviti publici Zagreb Chill&Grill fe… Najave
ISPROBALI SMO ZA VAS Što će se finog kuhati na Zagreb Chill&Grill festivalu Od 27. 4. do 1. 5. na Bundeku, na više od 4000 m2, priprema se drugo izdanje najvećeg festivala klope, cuge i mjuze u Z… Najave
Ošterija Debeluh Chef Jure Tomič – dajte mu kuhinju i napravit će čuda Pobijedio je na Barillinom svjetskom natjecanju u pripremi tjestenine, državni je sommelierski prvak i član je JRE, pre… Recenzije
Najfiniji Dan žena Pod Zidom & Roxanich večera koju ćemo pamtiti još dugo Na sam Dan žena, s ekipom ljubitelja dobrih vina i sjajnih zalogaja, družili smo se u zagrebačkom restoranu Pod Zidom u… Recenzije
Gastro.hr bira Naši favoriti: Što smo finog isprobali u 2017. Kada radiš na gastronomskom portalu, ljudi te često pitaju što je najbolje što si u životu pojeo. Odgovor na to pitanje… Špajza
Borna Janeš: Pokretač razvoja zagrebačke streetfood scene Svježe namirnice, najbogatija vinska lista i velika količina svakodnevnog truda i ulaganja, za rezultat daju jedan od n… Špajza
5 SLJEDOVA ZA 5 Izvrsna suradnja Janeza Bratovža i ekipe "Pod zidom" Jučer smo uživali u odličnom ručku koji je osmislio uspješni slovenski chef Janez Bratovž u suradnji s kuharskim timom … Špajza
Veselo pače Bistro Duck: Sjajan nastavak fantastične priče Nakon što se odlučio povući iz vlastitog projekta Pizza Cut Duck, Igor Gudac je za novu ekipu postavio temelje jedne od… Recenzije
Poker chefova Fantastična večera Bistro & Wine bara Pod Zidom! Bistro & Wine bar Pod Zidom nastavlja s gostujućim večerama etabliranih chefova i vinara. Tako je 24. i 25. siječnja sv… Recenzije
Gastro.hr Coffee, food & wine bar Pod zidom Svima već vrlo dobro poznat Coffee, food & wine bar Pod Zidom u samom centru Zagreba odnedavno u svojoj ponudi ima i po… Špajza