u sezoni
Pronađeno 18 rezultata za tag „
Pod zidom
”
ljetna pića
U Pod Zidom Bistrou kušali smo lagane ljetne koktele!
U zagrebačkom Pod Zidom Bistrou predstavljena je nova selekcija laganih alkoholnih i bezalkoholnih sginature koktela, k…
Bistro Pod Zidom
Pod Zidom Bistro ponovo je otvoren, novi jelovnik osmislio je chef Matija Pavlic
U fokusu novog jelovnika chefa Matije Pavlica lokalne su namirnice iz ekološkog uzgoja, a osvježena vinska lista puna j…
novi jelovnik
U Pod Zidom se jede promišljena i ukusna hrana za utjehu
Renomirani zagrebački bistro Pod Zidom predstavio je novi jelovnik baziran na kvalitetnim, lokalnim i sezonskim namirni…
isprobaj!
Ragu od patke po receptu ekipe iz bistroa Pod Zidom
Bistro Pod Zidom, kao i većina zagrebačkih restorana, trenutno je u nesretnoj fazi iščekivanja. Prije no što se, nadamo…
Bundek, 27.4.-1.5.
Isprobali smo što na Chill&Grill donosi Pod Zidom i jedva čekamo da isprobate
Još nas samo nekoliko dana dijeli do najvećeg festivala cuge, klope i mjuze koji će se od 27. travnja do 1. svibnja odr…
Veliki petak
Pripremite i vi: Tuna s pireom od graha po receptu chefa Jantoleka
Riba petkom posebno je ukusna upravo petak prije Uskrsa, a ekipa iz Pod Zidom donosi vam recept za jednostavnu tunu s p…
Isprobali smo...
Zimski meni Pod zidom skriva krvavice, čvarke i šnenokle
Jedan od onih restorana koje uvijek preporučujemo kada su u pitanju složenije večere, jedan od onih u kojem se svježe n…
Zagreb Chill&Grill
Pod Zidom na Bundek donosi svjetske street food hitove
Jedan od najboljih zagrebačkih restorana Pod Zidom ove će se godine prvi puta predstaviti publici Zagreb Chill&Grill fe…
ISPROBALI SMO ZA VAS
Što će se finog kuhati na Zagreb Chill&Grill festivalu
Od 27. 4. do 1. 5. na Bundeku, na više od 4000 m2, priprema se drugo izdanje najvećeg festivala klope, cuge i mjuze u Z…
Ošterija Debeluh
Chef Jure Tomič – dajte mu kuhinju i napravit će čuda
Pobijedio je na Barillinom svjetskom natjecanju u pripremi tjestenine, državni je sommelierski prvak i član je JRE, pre…
Najfiniji Dan žena
Pod Zidom & Roxanich večera koju ćemo pamtiti još dugo
Na sam Dan žena, s ekipom ljubitelja dobrih vina i sjajnih zalogaja, družili smo se u zagrebačkom restoranu Pod Zidom u…
Gastro.hr bira
Naši favoriti: Što smo finog isprobali u 2017.
Kada radiš na gastronomskom portalu, ljudi te često pitaju što je najbolje što si u životu pojeo. Odgovor na to pitanje…
Borna Janeš: