Recepti 19. travnja 2019.

Pripremite i vi: Tuna s pireom od graha po receptu chefa Jantoleka

foto: Josip Regović/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Riba petkom posebno je ukusna upravo petak prije Uskrsa, a ekipa iz Pod Zidom donosi vam recept za jednostavnu tunu s pireom od graha. Chef Jantolek, koji će svoje specijalitete predstaviti i na ovogodišnjem Chill&Grill festivalu, otkrio nam je baš sve tajne pripreme ribe na brz i jednostavan način...

Posjetili smo ekipu restorana Pod Zidom, s kojom ćemo se ove godine ponovno družiti na Chill&Grillu, i odmah zamolili chefa Juricu Jantoleka da nam otkrije koju ribu je odabrao ovog petka i kako će je pripremiti.

 

Možda vas zanima... Za vas će na trećem Chill&Grillu grilati ovi restorani... Špajza

 

 | Author: Josip Regović/PIXSELL foto: Josip Regović/PIXSELL

Susretljiv i simpatičan kakav je, Jurica nam je svoj ručak odmah odlučio i prezentirati, pa vam tako u nastavku donosimo video s pripremom tune s pireom od bijelog graha, blanširanom blitvom, sezamom, matičnjakom i jednostavnim umakom.

Chef Jantolek otkrio nam je baš sve slasne tajne pripreme, pa tako ovo vrlo jednostavno jelo možete pripremiti i kod kuće. Mi se već bacamo na posao!

 

 

Chill&Grill 3.0 New Experience

Chill&Grill 3.0 New Experience U konceptu po imenu New Experience pozivamo vas da probate jela sa svih kontinenata za koja do sada vjerojatno niste ni čuli. U njemu će kuhati renomirani chefovi i najpoznatiji food blogeri, a svake ćemo se večeri isplesati na odličnim besplatnim koncertima Let 3, Nipplepeoplea, TBF-a, Kojota, Soulfingersa i mnogih drugih.  

Također, ove godine uveli smo novost u obliku Eco zone, namijenjene onima koji na Bundek dođu biciklom, rolama, koturaljkama, skejtovima, romobilima ili pješice. Posjetitelji će imati mogućnost provozati i hibridno plug in vozilo te ujedno saznati sve o uštedi i napajanju vozila električnom energijom. U slučaju da dolazite s djecom, nemojte brinuti jer pripremamo i Kids zonu. Bezbrižno uživajte u iću i piću dok se oni zabavljaju u našoj sigurnoj zoni.  

Do Chill&Grill 3.0 New Experience festivala preostalo je još nekoliko dana, koje ćemo popuniti ekskluzivnim najavama chefova, restorana i glazbenika. Pratite našu web stranicu, portal Gastro.hr i društvene mreže, uskoro otkrivamo zbog čega će treći Chill&Grill festival biti još veći, bolji i zanimljiviji od prethodnih!    

 | Author:

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Mastercard® i Maestro® koji omogućuju 10% niže cijene za kartično plaćanje.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal. 

Vidimo se na Chill&Grillu!

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.