Najave 05. travnja 2020.

Tartovima od maline i kokosa možeš se počastiti i u izolaciji

foto: kofer.
gastro postao gastro.24sata.hr
Ivana Čuljak u suradnji s brendom kofer. priprema tartove i dostavlja ih na tvoj kućni prag...

Pastry chefica Ivana Čuljak svakom projektu pristupa posebnim guštom i lakoćom. Zbog toga nas ni najmanje nije iznenadio uspjeh tartova na prošlom Adventu u Zagrebu, kada se za njih čekalo u redovima. Tartovi od ruže i maline, jabuka i cimeta te čokolade i kardamoma bili su ujedno i najava njene prve slastičarnice, u suradnji s barom A most unusual garden. Otvorenje je trebalo biti u travnju, ali zbog epidemije je do daljnjeg odgođeno. 

 

Možda vas zanima... Izvrsna pinca po receptu pastry chefice Ivane Čuljak Špajza

 

Poput nekolicine kolega slastičara, i s urođenim entuzijazmom koji je u ovim trenucima osobito korisna osobina, odlučila se na dostavu slastica. Za kofer., sestrinski brend A most unusual gardena, pripremila je dva tarta – već spomenutu kombinaciju ruže i maline te jedan novitet inspiriran koktelom Piña colada. 

 | Author: kofer. foto: kofer.

Namijenjeni su, prije svega, onima koji rođendan slave u izolaciji, ali i svima ostalima koji trebaju poštenu dozu pozitive. „Veliki sam fan rođendana i baš zato mi je teško pala činjenica da ću morati dočekati svoj u karanteni. Iz toga je i proizašla ideja da rođendani u karanteni ne moraju biti bezveze pa smo tim iz kofera i ja složili pakete s kojima možete razveseliti drage osobe. Ili jednostavno počastiti sebe“, rekla nam je Ivana. 

Tartovi se mogu se naručiti preko web stranice kofer. i dolaze u kombinaciji s alkoholnim pićima i drugim proizvodima spomenutog brenda. Dostava se obavlja na području Zagreba i besplatna je za narudžbe iznad 100 kuna. 

 

Možda vas zanima... Ivana Čuljak - slastičarka čarobnih prstiju i zaraznog osmijeha Špajza

 

„Nek' i ovo doba izolacije, koje je u najmanju ruku čudno, pamtimo po lijepim gestama“, poručuje Ivana. 

 | Author: kofer. foto: kofer.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.