Najave 19. srpnja 2024.

Tko ga ne bi volio: Hello Kitty sladoled savršenog okusa!

Hello Kitty sladoled
Hello Kitty sladoled
foto: SANRIO CO. LTD.
Ovim Hello Kitty sladoledom s okusom bijele čokolade i maline Van Leeuwen i Sanrio obilježavaju 50. rođendan Hello Kitty, te Dan sladoleda koji se obilježava u nedjelju 21. srpnja

Proizvođač gurmanskih sladoleda Van Leeuwen (nedavno smo pisali o njihovom hit sladoledu za pse!) udružio se s tvrtkom Sanrio, brendom koji je stvorio Hello Kitty, kako bi zajedno proslavili 50. rođendan omiljene mačkice, ali i Dan sladoleda koji se svake godine slavi treće nedjelje u srpnju (dakle, ove godine to je ove nedjelje, 21. srpnja!).

Hello Kitty Yummy Berry sladoled ima okus bijele čokolade i džema od malina, a u sebi sadrži i komadiće truffles kolačića, a najsretniji Njujorčani moći će ga prvi kušati na Hello Kitty pop-up eventu u nedjelju, 21. srpnja u trgovini Van Leeuwen u njujorškoj četvrti Tribeca.

Van Leeuwen, sladoled za pse Možda vas zanima... Napokon i psi mogu uživati u gurmanskom sladoledu Najave

Kitty sladoled uistinu je nešto posebno

Tijekom eventa obožavatelji Hello Kitty i finog sladoleda će moći kušati novi okus Yummy Berry White Chocolate Truffle, zajedno s desertima inspiriranim Hello Kitty te nabaviti brojne druge proizvode posvećene Hello Kitty koji će biti dostupni u ograničenim količinama.

Hello Kitty sladoled | Author: SANRIO CO. LTD. Hello Kitty sladoled foto: SANRIO CO. LTD.

Hello Kitty meni Možda vas zanima... Hello Kitty za 50. rođendan dobila poseban meni Najave Hello Kitty kafić Možda vas zanima... Pogledaj kako izgleda Hello Kitty kafić u Londonu Najave

"Ovom slatkom suradnjom želimo svima izmamiti osmijeh na lice i kreirati poseban trenutak za obožavatelje Hello Kitty diljem SAD-a da se pridruže zabavi povodom godišnjice Hello Kitty", poručio je Craig Takiguchi, glavni operativni direktor tvrtke Sanrio, Inc.

Sladoled će biti dostupan samo u nedjelju, 21. srpnja u svim trgovinama Van Leeuwena u Kaliforniji, Koloradu, Connecticutu, Massachusettsu, New Jerseyju, New Yorku, Pennsylvaniji, Texasu i Washingtonu D.C.

Brend će donirati 50% prihoda od prodaje Hello Kitty sladoleda u dobrotvorne svrhe.

mary berry, sladoled Možda vas zanima... Savršen domaći sladoled po receptu Mary Berry Recepti martha stewart, sladoledni sendvič Možda vas zanima... Martha Stewart spojila 3 omiljena deserta u savršen ljetni užitak Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.