Najave 27. svibnja 2024.

Tori Streetfood na dodatnoj lokaciji, bliže centru grada

tori, vid nikolić
Novi Tori Streetfood otvara se u Zelinskoj 7
foto: Instagram @toristreetfood
Do sada smo radi njihovih sjajnih azijskih specijaliteta morali potegnuti sve do Španskog, a sada se otvara nova lokacija Tori Streetfooda koja je puno bliže centru grada, u Trnju

Jako volimo Tori Streetfood, lokal posvećen azijskom street foodu. No kako smo po njihove delicije morali ući sve do Španskog, a ne živimo ni blizu, jako nas je razveselila vijest da se novi Tori uskoro otvara u Trnju!

Novi Tori na Trnju

Novi Tori, odličan slastan projekt chefa Vida Nikolića, jednog od naših najvećih autoriteta za azijsku kuhinju, otvara se u Zelinskoj ulici, za FER-a, no još nije poznat točan datum otvorenja. Inače, na toj adresi, Zelinska 7, donedavno je radio lokal Fuego Fresh Latin chefa Richarda Gruice.ž

Tori Street Food Možda vas zanima... Zagrebački Tori prešao je na self-service Najave
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vid Nikolic (@vidnikolic)

Uskoro i Kiyomi

I u ovoj novoj ekstenziji Torija uživat će se u vrhunskoj azijskoj uličnoj hrani – od bao bunsa, preko gyoza, ramena, katsu piletine… Tako ćemo i prikratiti vrijeme do konačnog otvaranja novog restorana koji zajedno najavljuju chef Vid Nikolić i njegovi poslovni partneri Davor Bienenfeld i Ivan Gotovac.

Riječ je o restoranu Kiyomi posvećenog raznim varijantama dim suma, čije je otvorenje chef Nikolić najavio još prošle godine i za koje se temeljito priprema(o) u Aziji, o čemu smo već pisali.

Vid Nikolić Možda vas zanima... Chef Vid Nikolić u Singapuru se pripremao za otvaranje novog restorana! Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.