Nikol ove godine sudjeluje u izboru Gastro zvijezde 2024. u kategoriji "Top foodie". Donosimo gastro intervju s Nikol koju možeš bolje upoznati i svakako pogledaj njezin TikTok profil!
Glasati za svoje favorite Gastro zvijezde možeš OVDJE!
Kada ste i zašto pokrenuli svoj profil/food blog? Možete li se sjetiti prve objave vezane uz hranu koju ste objavili?
Pa iz zezancije i iz nekog osobnog gušta. Malo i za evidenciju što mi je dobro od hrane. Gušt mi je isprobavati hranu pa sam odlučila snimati i eto ispalo je da je ljudima zabavno i zanimljivo. Čak mislim da je među prvim objavama bio neki čips koji volim, to je bilo onako spontano: "e dobro mi je ovo, idem snimiti."
Kakav sadržaj najviše vole pratitelji Vašeg profila?
Recenzije sladoleda i slatkiša.
Često objavljujete i recenzije restorana koje ste posjetili, koliko ste strogi u video recenzijama, prema kojim kriterijima se vodite?
Ako nešto nije dobro reći ću to uživo odmah, pa tako i u videu. Kriteriji su oni koje bi svaki restoran trebao imati za sebe i koje bi svaka mušterija trebala imati i ima, a to su: kvaliteta i svježina namirnica, ukusno jelo i ljubaznost konobara.
@nikolfoodie Mir, zelenilo i brutalna hrana u centru Zagreba. Eto nas Kod Pere na Salati. #nikolfoodie #hrana #kodpere #restorankodpere #domacahrana #velikeporcije #ocjenjujemhranu #zatebe #isprobavamhranu #nikolfragrance #nbahoopster #putovanja #food #foodcroatia #restaurantcroatia ♬ original sound - Nikol Foodie
Što kuhate sebi za gušt?
Ja zapravo više volim kuhati drugima za gušt. Nije mi jednak užitak skuhati nešto sebi i nekom drugom. Mene ispunjava kada to radim za druge i kada oni uživaju. Čak uživam i kad mi daju kritiku jer si to zapišem pokraj recepta da znam za ubuduće isprobati i vidjeti može li biti bolje (a uvijek može). Najviše volim uvijek pripremati nešto novo, a nakon toga bolognese, lazanje, gulaš i razne burgere.
Bez kojeg sastojka ne možete u kuhinji?
Dva su: luk i češnjak!
Jedan recept koji svatko mora znati napraviti?
Nešto što vole. Dakle, barem jedan brzinski recept za neko jelo koje vole (nešto što se stigne napraviti svaki dan nakon posla) i jedan recept koji im je najdraže jelo. Za mene su ta brzinska jela: kajgana ili jaje na oko, neka brza tortilja, hamburger i ultimativno najdraže jelo: pašticada i bolognese.
Fotografirate li i snimate sami?
Pa muž mi pomogne oko nekih kadrova, ali većinom sama.
Najdraži trenutak u vođenju profila (neka interakcija s followerima, komentar, događaj…)
Ova nominacija. Jako mi je drago da me publika nominirala, baš sam ugodno iznenađena!
Glasati za svoje favorite Gastro zvijezde možeš OVDJE!