Native sadržaj Gastro zvijezda 2024. 27. prosinca 2024.

Nikol Kuštra: Moji pratitelji najviše vole recenzije sladoleda i slatkiša!

foto: Privatna arhiva
gastro postao gastro.24sata.hr
Nikol Kuštra, autorica TikTok profila "Nikol Foodie" najviše voli kuhati za druge, a svoju kuhinju ne može zamisliti bez luka i češnjaka. Na svom TikTok profilu često objavljuje recenzije restorana koje je posjetila i pritom je potpuno iskrena što su prepoznali i nagradili njezini pratitelji.

Nikol ove godine sudjeluje u izboru Gastro zvijezde 2024. u kategoriji "Top foodie". Donosimo gastro intervju s Nikol koju možeš bolje upoznati i svakako pogledaj njezin TikTok profil!

Glasati za svoje favorite Gastro zvijezde možeš OVDJE!

Kada ste i zašto pokrenuli svoj profil/food blog? Možete li se sjetiti prve objave vezane uz hranu koju ste objavili?

Pa iz zezancije i iz nekog osobnog gušta. Malo i za evidenciju što mi je dobro od hrane. Gušt mi je isprobavati hranu pa sam odlučila snimati i eto ispalo je da je ljudima zabavno i zanimljivo. Čak mislim da je među prvim objavama bio neki čips koji volim, to je bilo onako spontano: "e dobro mi je ovo, idem snimiti."

 | Author: Privatna arhiva foto: Privatna arhiva

Kakav sadržaj najviše vole pratitelji Vašeg profila?

Recenzije sladoleda i slatkiša.

Često objavljujete i recenzije restorana koje ste posjetili, koliko ste strogi u video recenzijama, prema kojim kriterijima se vodite?

Ako nešto nije dobro reći ću to uživo odmah, pa tako i u videu. Kriteriji su oni koje bi svaki restoran trebao imati za sebe i koje bi svaka mušterija trebala imati i ima, a to su: kvaliteta i svježina namirnica, ukusno jelo i ljubaznost konobara. 

@nikolfoodie Mir, zelenilo i brutalna hrana u centru Zagreba. Eto nas Kod Pere na Salati. #nikolfoodie #hrana #kodpere #restorankodpere #domacahrana #velikeporcije #ocjenjujemhranu #zatebe #isprobavamhranu #nikolfragrance #nbahoopster #putovanja #food #foodcroatia #restaurantcroatia ♬ original sound - Nikol Foodie

Što kuhate sebi za gušt?

Ja zapravo više volim kuhati drugima za gušt. Nije mi jednak užitak skuhati nešto sebi i nekom drugom. Mene ispunjava kada to radim za druge i kada oni uživaju. Čak uživam i kad mi daju kritiku jer si to zapišem pokraj recepta da znam za ubuduće isprobati i vidjeti može li biti bolje (a uvijek može). Najviše volim uvijek pripremati nešto novo, a nakon toga bolognese, lazanje, gulaš i razne burgere. 

 | Author: Privatna arhiva foto: Privatna arhiva

Bez kojeg sastojka ne možete u kuhinji?

Dva su: luk i češnjak!

Jedan recept koji svatko mora znati napraviti?

Nešto što vole. Dakle, barem jedan brzinski recept za neko jelo koje vole (nešto što se stigne napraviti svaki dan nakon posla) i jedan recept koji im je najdraže jelo. Za mene su ta brzinska jela: kajgana ili jaje na oko, neka brza tortilja, hamburger i ultimativno najdraže jelo: pašticada i bolognese. 

Fotografirate li i snimate sami?

Pa muž mi pomogne oko nekih kadrova, ali većinom sama.

Najdraži trenutak u vođenju profila (neka interakcija s followerima, komentar, događaj…)

Ova nominacija. Jako mi je drago da me publika nominirala, baš sam ugodno iznenađena! 

Glasati za svoje favorite Gastro zvijezde možeš OVDJE!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.