Dodjela Oscara izaziva pravu zvjezdanu prašinu o kojoj se mjesecima piše i čita. Tko je što obukao, tko je blistao, a tko podbacio znat će svi diljem svijeta kroz svega nekoliko sati. Kako se bliži 88. nagrada Akademije, potražili smo oriđiđi Oscarovske menije da vidimo što sva bajna zvjezdana svita blaguje.
Pa krenimo redom. Godinama uglavnom nepromijenjen jelovnik osmišljava veliki Wolfgang Puck koji je za ovu priliku pripremio neviđenu gozbu. Gledajući popis jela, vidno je postojan i uljučuje predjela poput kineske pileće salate, piletine s curryjem s lješnjacima i grožđicama i koktele sa škampima.
Poseban je naglasak na bezglutenskoj prehrani i nemliječnim proizvodima.
Sirova hrana posebno je zastupljena s nezaobilaznim sushijima, a avokado tost sveprisutan.
Najviše je jela zastupljeno u čokoladnom buffetu gdje se nalaze tiramisu popsi, karamel lizalice u obliku Oscara i neizostavna čokoladna fontana.
Dopresjednica cateringa Wolfgang Puck, Barbara Brass naglasila je koliko je teško zadovoljiti dijetalne restrikcije zvijezda, a najveći im izazov predstavljaju maleni zalogaji.
Premda Wolfgang Puck i ekipa svake godine mijenjaju jelovnik, mac&cheese dominira desetljećima. Kompletan jelovnik pogledajte ovdje i uz kokice pratite dodjelu iz udobnosti vlastitog kauča.