Recenzije 01. rujna 2022.

Na BBQ partiju OXBO restorana isprobali smo vrhunska jela s grilla chefa Marinka Topalovića!

Na BBQ partiju OXBO restorana možeš isprobati vrhunska jela s grilla!
;Na BBQ partiju OXBO restorana možeš isprobati vrhunska jela s grilla chefa Marinka Topalovića foto: OXBO
gastro postao gastro.24sata.hr
Posjetili smo vrhunski BBQ party na terasi OXBO restorana hotela Doubletree by Hilton u Zagrebu. Oduševila su nas kreativna i uistinu ukusna jela, vrhunska usluga i prekrasan ambijent!

Zagrebački restoran OXBO, već prepoznat po sjajnim steakovima, u srijedu je započeo svoj novi program POP UP BBQ show cooking koji smo među prvima imali priliku posjetiti te uživati uz gastronomske specijalitete s roštilja, odličnu DJ glazbu i koktele. Terasa je bila prepuna, mirisi vatre i steakova otvarali su apetit, a čak ni kiša nije pokvarila zabavu koja se nastavila u restoranu, a kasnije i na terasi uz glazbu i koktele.

Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim, jučer su od 18 do 22 sata, na terasi restorana, pred gostima pripremali fantastična jela i podijelili s nama male tajne pripreme vrhunskog roštilja. 

Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim, jučer su od 18 do 22 sata, na terasi restorana, pred gostima pripremali fantastična jela | Author: OXBO Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim, jučer su od 18 do 22 sata, na terasi restorana, pred gostima pripremali vrhunske gastro delicije. foto: OXBO

U prvom slijedu bili su izvanredan beef tartar i pečena koštana srž uz domaću focacciu koja se topila u ustima. Beef tartar chefa Topalovića definitivno je jedan od najboljih koje smo probali u Zagrebu. Tartar je baš onakve teksture kakve treba biti, sitni komadići mesa mogu se razabrati pod jezikom, optimalno je začinjen i nije pretvoren u namaz od junetine.

U sljedećem slijedu isprobali smo genijalan ribeye, pečeni kukuruz i hash browns krumpir. Meso je vrhunske kvalitete, mekano i sočno te se odlično sljubljuje s hrskavim krumpirom i pečenim kukuruzom.  

Isprobali smo genijalan ribeye poslužen uz pečeni kukuruz i hrskavi hash browns krumpir. | Author: OXBO Oduševio nas je genijalan ribeye poslužen uz pečeni kukuruz i hrskavi hash browns krumpir. foto: OXBO

Posebno nas je oduševio desert; kombinacija pečenih bresaka, kreme od breskve i malina sorbeta. Puno je tu specifičnih okusa koji su odlično dozirani da se ne nadmeću nego se spajaju i čine skladnu i jako ukusnu cjelinu. Svaki tanjur osim okusom, oduševio nas je i prezentacijom i zaista smo uživali u svakom zalogaju vrhunskih delicija chefa Marinka Topalovića.

Desert je savršena kombinacija pečenih bresaka, kreme od breskve i malina sorbeta. | Author: OXBO Desert je savršena kombinacija pečenih bresaka, kreme od breskve i malina sorbeta. foto: OXBO

Sljedeće srijede, 7. rujna, obavezno posjetite ovu skrivenu terasu zagrebačkog DoubleTree by Hilton hotela jer Vas na OXBO POP UP BBQ očekuje nova ponuda delicija s roštilja…Tomahawk, flat bread beef u pripremi chefa Marinka i njegovog tima a sve to uz odličnu DJ glazbu, zabavu i vrhunsku uslugu. Cijena ovog posebnog iskustva koje svakako preporučujemo je 250 kuna. 

Odlična atmosfera i vrhunske gastro delicije chefa Marinka Topalovića u OXBO restoranu u Zagrebu. | Author: OXBO Odlična atmosfera i vrhunske gastro delicije chefa Marinka Topalovića u OXBO restoranu u Zagrebu. foto: OXBO

Osoblje, usluga i hrana OXBO restorana garancija su posebnog gastronomskog doživljaja koji će vas svaki puta oduševiti.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.