Recenzije 03. srpnja 2023.

U ovom pubu u Dubrovniku svi se osjećaju kao doma!

foto: Promo

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Za sve koji u Dubrovniku traže izvrsnu atmosferu uz puno glazbe, sporta i delikatesa od hmelja Irski pub Karaka je uvijek - prvi izbor. Smješten je samo nekoliko koraka od glavne ulice Stradun, a suvlasnik puba Stijepo Šanje otkrio nam je koje vrste piva i  gastro delikatese nude gostima.

Priča o Dubrovniku, turizmu i ugostiteljskoj ponudi uvijek izaziva veliko zanimanje javnosti jer se u gradu podno Srđa sve gleda s 'duplim' povećalom. Naime, uspjeti u centru hrvatskog turizma mogu samo najbolji, a među njima već nekoliko godina Irski pub Karaka slovi kao jedno od najboljih mjesta za izlazak u Gradu.

Za sve koji traže izvrsnu atmosferu uz puno glazbe, sporta i delikatesa od hmelja ovaj je pub prvi izbor. Smješten samo nekoliko koraka od glavne ulice Stradun, u Ulici između Polača 5, odmah je postao okupljalište ljubitelja piva sa svih strana svijeta, a ponudom i atmosferom ozbiljno konkurira najboljim izvornim irskim pubovima.

Omiljeno okupljalište ljubitelja piva sa svih strana svijeta

Drugim riječima, čak se i Irci koji dođu u Dubrovnik ovdje osjećaju kao kod kuće, a mi bismo dodali još i bolje, jer je ponuda irskih piva proširena i izvornim dubrovačkim craft pivima!

 | Author: Promo Irski pub Karaka Dubrovnik foto: Promo

"Moj poslovni partner i ja smo nakon otvaranja fast fooda i pizzerije razmišljali što otvoriti u Gradu a da bude zanimljivo i atraktivno. S obzirom na to da puno putujemo po svijetu i tražimo razne ideje sa svih strana, dogodila nam se ljubav prema pubovima i sportu istodobno. Oduvijek smo znali da su Irci veliki ljubitelji sporta i piva pa je odluka pala da takvo jedno mjesto ponudimo i Dubrovniku, odnosno svima koji dođu u naš grad“, priča nam Stijepo Šanje, suvlasnik Irskog puba Karaka.

Za Dubrovčane se često kaže kako su 'vrlo probirljivi i da im je teško ugoditi', posebno kada su turizam i ugostiteljstvo u pitanju, pa je sama činjenica da su (nakon nekog vremena) i domaći ljudi dali zeleno svijetlo ovom pubu vlasnicima bila veliki vjetar u leđa. Tako su domaći ljubitelji sporta i piva ovdje najredovitiji gosti – jer je, uostalom, pub otvoren cijele godine, a uz brojne turiste svi se ovdje osjećaju kao - doma!

 | Author: Promo Irski pub Karaka Dubrovnik foto: Promo

Irski ugođaj, puno sporta i vrhunskih pića

"Irci su posebno oduševljeni jer smo u interijeru nastojali stvoriti irski ugođaj pa smo opremili prostor s puno umjetničkih crteža i varijacija na temu Sv. Patrika, imamo i sportski 'hall od fame' a redovito i organiziramo proslavu dana Sv. Patrika. Ljubitelji sporta, čak i kada su daleko od kuće, ne propuštaju najvažnije utakmice - sve veće sportske događaje prenosimo uz komentare na engleskom jeziku na najboljim full HD velikim ekranima u Starom gradu. To uključuje GAA ligu i prvenstvo, UEFA, FA i Liga kupove, Premiership nogomet i utakmice ragbija. Sve uživo na SkySports, FOX, ESPN i SuperSport. Posebno smo, ipak, ponosni na ponudu raznih irskih piva, ali i domaćih craft piva iz dubrovačke tvrtke Dubrovnik Beer Company, objašnjava Šanje.

Ponuda pića obogaćena je i raznim shooterima, koktelima i neizostavnom kavom pa je u Karaki od samog jutra uvijek aktivno. A kako uz pivo najbolje idu burgeri tako su vlasnici zaokružili gastro ponudu sa street foodom te u obližnjoj Vetranićevoj ulici 2 otvorili Vege Dub, a na broju 4 nalazi se Fast food Burger Tiger.

 | Author: Promo Irski pub Karaka Dubrovnik foto: Promo

Zaokružena ponuda street food zalogajima

Vege Dub nudi izvrsnu zdravu uličnu hranu sa svježim sastojcima lokalnog porijekla, kombiniranim u ukusne moderne kreacije. Sve pizze, smoothieji i sendviči rade se od sastojaka koji su to jutro kupljeni na tržnici – od rajčica, zelene salate, tikvica, patlidžana i drugog povrća biranih kod najboljih lokalnih proizvođača.

"Fast food Burger Tiger je najpopularnije burger mjesto u Dubrovniku, gdje je hrana jednostavna, ali ukusna. Za razliku od ponude klasičnih restorana brze hrane, Burger Tiger nudi i velike burgere, hot-dogove i tortilje, finger-food ali i veliki izbor pizza i domaće tjestenine. Uvjereni smo kako je izvrstan dodatak gastronomskoj sceni Starog grada, jer služi naše vjerne posjetitelje od 10 ujutro do kasno u noć, odnosno do 2 ujutro“, s ponosom priča Šanje.

 | Author: Promo Irski pub Karaka Dubrovnik foto: Promo

Zanimljivo je da gosti puba svu hranu mogu dobiti na svoj stol narudžbom kod konobara što na najbolji način ističe i misiju vlasnika puba,a to je da na jednom mjestu gostima ponude najbolju kvalitetu, zadovoljstvo i zabavu koju požele.

Zato i ne čude samo najbolje preporuke zadovoljnih gostiju na društvenim mrežama pa je za očekivati kako će i Karaka, u skladu s najavama turističkih stručnjaka, ovog ljeta imati - najbolju sezonu do sada!

Uz najkonkurentniju fiskalnu uslugu, A1 nudi svojim poslovnim korisnicima povezivost na sigurnoj i povezanoj fiksnoj i mobilnoj mreži. Korisnici se oslanjaju na pouzdanu i sigurnu A1 fiksnu mrežu, koja je također i najveća u Hrvatskoj. Mobilna usluga nudi neograničene razgovore u svim tarifama, neograničen internet, Officebox,  5G ili 4G+ mobilni Internet, 600 GB po maksimalno dostupnoj brzini i U Officebox Ideal – A1 Net Protect. Također, A1 štiti korisnički mobitel i ostale uređaje (laptop, stolno računalo) od mrežne krađe identiteta, zlonamjernog softwarea, zlonamjernih web adresa dok su na A1 mobilnoj ili fiksnoj mreži.

Ako ste ugostitelj ili poduzetnik i tražite lakši način registracije narudžba po stolovima, jednostavan uvid u razne izvještaje, preglednije praćenje stanja skladišta ili pak opciju prijenosne blagajne, postoje odlična rješenja za vas! Ugostitelj Stijepo Šanje je primjerice odabrao Fiskal1 - rješenje koje se prilagođava potrebama njegovog posla i može ga koristiti na bilo kojem Android uređaju.  Benefiti su: jednostavnost korištenja i najpovoljnija cijena na tržištu - 12,49€/mj licenca + uređaj bez skrivenih dodatnih troškova! Želimo vam puno sreće u poslovanju i dobru sezonu, uz pouzdanog partnera koji brine o vama i vašim potrebama - A1!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.