Recepti 13. listopada 2014.

Aurelia svježi rezanci u pestu s orasima

Aurelia svježi rezanci u pestu s orasima
gastro postao gastro.24sata.hr
Uz Aurelia svježe rezance odlično će pasati jednostavan pesto od sira, bosiljka i oraha

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 1141

Potrebno vam je

  • 200 g tjestenina s jajima
  • 150 g bosiljak, vezica
  • 50 g parmezan
  • 30 g sir pecorino
  • 50 g orah, suhi
  • 1 dl ulje maslinovo
  • 2 režanj češnjak
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Dok se Aurelia svježi rezanci kuhaju, u blenderu izmiješati češnjak, ribani sir, svježi bosiljak i orahe – zaliti maslinovim uljem te začiniti po želji.
  2. Tjesteninu procijediti, pouljiti maslinovim uljem te dodati pesto po želji i posipati ribanim sirom.

Izvor Aurelia svježa tjestenina

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.