gastro postao
                                            
                                        
                                    Uz Aurelia svježe rezance odlično će pasati jednostavan pesto od sira, bosiljka i oraha
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 1141
Potrebno vam je
- 200 g tjestenina s jajima
 - 150 g bosiljak, vezica
 - 50 g parmezan
 - 30 g sir pecorino
 - 50 g orah, suhi
 - 1 dl ulje maslinovo
 - 2 režanj češnjak
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 
Priprema
- Dok se Aurelia svježi rezanci kuhaju, u blenderu izmiješati češnjak, ribani sir, svježi bosiljak i orahe – zaliti maslinovim uljem te začiniti po želji.
 - Tjesteninu procijediti, pouljiti maslinovim uljem te dodati pesto po želji i posipati ribanim sirom.