gastro postao
Najukusniji, najmekaniji, najkvalitetniji komad mesa-uživajte u bifteku
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 104
Potrebno vam je
- 4 kom biftek
- 50 g hren
- limunov sok
- 50 g maslac, slani
- sol
Priprema
- Narežite maslac na komadiće i ostavite da omekša na sobnoj temperaturi; pomiješajte ga drvenom žlicom sa struganim hrenom i dodajte žličicu limunovog soka.
- Kad su se sastojci dobro upili napravite od maslaca oblik cilindra, umotajte u staniol i pustite da se stvrdne u frižideru.
- Dobro zagrijte roštilj, posolite odreske bifteka i ispecite ih sa jedne i druge strane.
Najukusniji, najmekaniji, najkvalitetniji komad mesa-uživajte u bifteku