gastro postao
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 10
Težina pripreme: Jednostavno
Sastojci za kremu
- 30 dag bijele čokolade
- 4 žlica štaub šećera
- 1/4 l mlijeka
- pola margarina
- 20 dag kokosa (za kraj)
Sastojci za biskvit
- 4 žumanjka
- 20 dag šećera
- 10 žlica hladne vode
- 1 kom prašak za pecivo
- 1 kom vanilin šećer
- 4 bjelanjka (snjeg)
za premaz
- pekmez od jagoda, šljiva ili šumskog voća
Priprema
- Ugrijati pećnicu na 170C. Sastojke za biskvit izmiksati i staviti peći.
- Gotov biskvit ohladite, prerežite po dužini, namažite s pekmezom i poklopite s gornjim biskvitom. Biskvit narežite na kocke.
- Nadjevene biskvitne kocke uvaljajte u glazuru od bijele čokolade, a zatim u kokos.