gastro postao
Za ručak pripremi jednostavnu i ukusnu tjesteninu s aromatiziranim maslacem i uživaj u bogatstvu okusa...
Tjestenina u umaku od maslaca i češnjaka, pomiješana sa slatkim zelenim graškom, odličan je odabir za brzinski ručak ili večeru. Grašak je idealna namirnica za pripremu brzih i finih jela jer ne zahtjeva prethodno kuhanje.
Za ovaj lagan i ukusan obrok trebat će ti manje od 5 sastojaka i manje od 15 minuta vremena!
Sastojci:
- 250 g tjestenine
- 3 žlice maslaca
- 2 režnja češnjaka
- 40 g graška iz konzerve
- sol i papar po ukusu
- parmezan
Priprema:
- U velikom loncu zakuhaj vodu, posoli ju i skuhaj tjesteninu prema uputama na pakiranju.
- U drugoj tavi rastopi maslac na srednje jakoj vatri i dodaj češnjak.
- Češnjak kratko poprži.
- Kuhanu tjesteninu i grašak dodaj u tavu s maslacom i češnjakom. Dobro izmiješaj.
- Začini prema svojem ukusu, pospi parmezanom i posluži.
Dobar tek!