gastro postao
Pripremite domaće čevape od svinjetine i teletine uz dodatak paprike, mrkve i češnjaka
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 736
Potrebno vam je
- 2000 g svinjetina, mršava
- 1000 g teletina, mršava
- 1 kom luk ,crveni
- 3 režanj češnjak
- 100 ml mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
- 2 kriška kruh pšenični, bijeli
- 1 kom mrkva, crvena
- 1 kom paprika, zelena
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Kruh natopite u mlijeko, a meso sameljite u mašini za meso.
- U mašini sameljte i mrkvu, crveni luk, češnjak te zelenu papriku.
- Dodajte sol i kruh koji ste procijedili te nakidali na komadiće. Sve promiješajte i ostavite sat vremena u hladnjaku.
- Oblikujte ćevape pa ih pecite na roštilju ili tavi dok ne zarumene sa svih strana.
Pripremite domaće čevape od svinjetine i teletine uz dodatak paprike, mrkve i češnjaka
Izvor Skuhatćute