Recepti 03. listopada 2014.

Čevapčići s mrkvom i paprikom

gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremite domaće čevape od svinjetine i teletine uz dodatak paprike, mrkve i češnjaka

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 736

Potrebno vam je

  • 2000 g svinjetina, mršava
  • 1000 g teletina, mršava
  • 1 kom luk ,crveni
  • 3 režanj češnjak
  • 100 ml mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
  • 2 kriška kruh pšenični, bijeli
  • 1 kom mrkva, crvena
  • 1 kom paprika, zelena
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Kruh natopite u mlijeko, a meso sameljite u mašini za meso.
  2. U mašini sameljte i mrkvu, crveni luk, češnjak te zelenu papriku.
  3. Dodajte sol i kruh koji ste procijedili te nakidali na komadiće. Sve promiješajte i ostavite sat vremena u hladnjaku.
  4. Oblikujte ćevape pa ih pecite na roštilju ili tavi dok ne zarumene sa svih strana.

Pripremite domaće čevape od svinjetine i teletine uz dodatak paprike, mrkve i češnjaka

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.