gastro postao
                                            
                                        
                                    Teksaško pikantno jelo kao stvoreno je za sve ljubitelje ljute hrane
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 449
Potrebno vam je
- 2 kom crvena paprika
 - 200 g mljevena junetina
 - 400 g pelati
 - 2 kom ljubičasti luk
 - 2 kom mladi luk
 - 2 režanj češnjak
 - 0.50 mala žlica čili u prahu
 - 0.50 mala žlica slatka paprika
 - 0.50 mala žlica kim
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 - 0.50 mala žlica čili papričica,sušena
 - ulje maslinovo
 - 400 g kukuruz iz konzerve
 - 400 g grah,crveni
 
Priprema
- Na maslinovom ulju prepržite mljevenu junetinu, dodajte joj ljubičasti luk, papriku i češnjak narezan na trakice. Začinite s mješavinom začina za chili (1/2 žličice chilli praha, 1/2 žličica praha slatke crvene paprike, 1/2 žličice mljevenog kumina, sol, papar, 1/2 žličice suhe, smrvljene chili papričice) . Nakon 10 minuta dodajte usitnjene pelate sa sokom. Kuhajte još 20 minuta.
 - Crveni grah i kukuruz dobro isperite i dodajte u chili. Mladi luk izrežite na kolutiće.
 
Teksaško pikantno jelo kao stvoreno je za sve ljubitelje ljute hrane