Recepti 13. listopada 2014.

Čobanac

Čobanac
gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremite tradicionalno jelo na način kako ga pripremaju u kulinarskom showu Tri, dva, jedan - kuhaj!

Vrijeme pripreme: do 120 min

Broj porcija: 15

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 204

Potrebno vam je

  • 250 g svinjetina,srednje masna
  • 250 g teletina, srednje masna
  • 250 g junetina 
  • 200 g srnetina
  • 1 kom svinjska nogica
  • 2 kom luk ,crveni
  • 1 kom češnjak
  • lovorov list
  • 3 dl vino bijelo
  • 2 žlica slatka paprika
  • 2 žlica crvena paprika
  • 50 g mast svinjska, nesoljena
  • 3 kom mrkva, crvena

Priprema

  1. Stavite pržiti luk na svinjsku mast.
  2. Dodajte crvenu papriku i meso te prelijte s vodom, ali samo s dvije čaše vode više od ruba mesa.
  3. Pri kraju, kada je meso mekano, dodajte lovorov list, ljutu papriku I bijelo vino.

Pripremite tradicionalno jelo na način kako ga pripremaju u kulinarskom showu Tri, dva, jedan - kuhaj!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.