gastro postao
                                             
                                        
                                    Odaberite meso divljači vama po volji i pripremite ga prema ovom ukusnom receptu
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 142
Potrebno vam je
- 1 žlica ulje maslinovo
- 1 žlica aceto balsamico
- 150 ml goveđi temeljac
- 2 žlica žele od crnog ribizla
- 1 režanj češnjak
- 85 g kupine
- 2 kom divljač
Priprema
- Zagrijte ulje u tavi, pecite odreske divljači 5 min, zatim okrenite i pecite još 3-5 min, ovisno o debljini mesa (najbolje pecite 5-6 min sa svake strane). Kada je gotovo, meso izvadite i stavite na stranu.
- Dodajte balsamico na tavu, goveđi temeljac, žele i češnjak. Miješajte sve zajedno, a zatim dodajte kupine i nastavite kuhati dok ne omekša. Poslužite uz jela od divljači.
Izvor Centar-zdravlja.net
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
    