gastro postao
                                            
                                        
                                    Bogata frittata oduševit će vas cijelim spektrom boja, mirisa i okusa
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 108
Potrebno vam je
- 700 g krumpir, zreli
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 - 3 žlica ulje maslinovo
 - 2 žlica vinski ocat
 - 2 kom tikvice, zelene
 - 125 g feta sir
 - 0.25 šalica bosiljak, vezica
 - 6 kom rajčica, crvena
 - 1 šalica tjestenina bez jaja
 - 1 kom luk ,crveni
 - 6 kom jaje kokošje
 
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 200°c.
 - Obložite dva lima masnim papirom. Krumpir narežite i prelijte žlicom maslinova ulja i pomiješajte. Narezane rajčice u drugom limu prelijte žlicom maslinova ulja i octom pa promiješajte. Sve posolite i popaprite pa pecite 30 minuta.
 - Zagrijte ostatak ulja u tavi i na njemu propirjajte luk. Kad je gotov, promiješajte ga s krumpirom. Dodajte i tikvice, fetu, rajčice, skuhanu tjesteninu te bosiljak. Posolite i popaprite pa sve promiješajte i prebacite u tavu.
 - Dodajte razmućena jaja pa pecite sedam-osam minuta s jedne strane, okrenite pa pecite još toliko.
 
Izvor Skuhatćute