Recepti 03. listopada 2014.

Goveđi odresci s kamenicama

gastro postao gastro.24sata.hr
Marinirane goveđe odreske ispecite na tavi i poslužite ih s hladnom začinskom smjesom od kamenica

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 15

Potrebno vam je

  • 4 kom govedina, srednje masna
  • 2 režanj češnjak
  • 100 g kamenica
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 vezica peršin, stabljika

Priprema

  1. Sitno nasjeckajte luk i peršin pa pomiješajte sa sjeckanim kamenicama. Stavite kamenice, luk i peršin u zdjelicu te dobro promiješajte. ostavite u hladnjaku do posluživanja.
  2. Začinite odreske solju i paprom, natrljajte češnjakom i maslinovim uljem. Pržite odreske na tavi četirio do sam minuta sa svake strane i stavite ih na zagrijane tanjure. Poslužite ih sa začinskom smjesom od kamenica.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.