gastro postao
Marinirane goveđe odreske ispecite na tavi i poslužite ih s hladnom začinskom smjesom od kamenica
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 15
Potrebno vam je
- 4 kom govedina, srednje masna
- 2 režanj češnjak
- 100 g kamenica
- 1 kom luk ,crveni
- 1 vezica peršin, stabljika
Priprema
- Sitno nasjeckajte luk i peršin pa pomiješajte sa sjeckanim kamenicama. Stavite kamenice, luk i peršin u zdjelicu te dobro promiješajte. ostavite u hladnjaku do posluživanja.
- Začinite odreske solju i paprom, natrljajte češnjakom i maslinovim uljem. Pržite odreske na tavi četirio do sam minuta sa svake strane i stavite ih na zagrijane tanjure. Poslužite ih sa začinskom smjesom od kamenica.
Izvor Skuhatćute