gastro postao
U zdrava jela od graha lako se zaljubiti na prvo kušanje
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 10
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 136
Potrebno vam je
- 2400 g grah iz konzerve
- 2 list kadulja
- 150 ml ulje maslinovo
- sol
- svježe mljeveni papar
- 2 kom luk ,crveni
- 2 režanj češnjak
- 1 žlica aceto balsamico
Priprema
- Grah (bijeli) ocijedite i stavite u zdjelu. Operite listove kadulje, osušite ih i narežite. Žlicu maslinova ulja zagrijte u teflonskoj tavi i pržite kadulju minutu.
- Mješavinu ulja i kadulje prelijte preko graha pa posolite i popaprite.
- Oljuštite luk i češnjak. Luk narežite na kolutove, a češnjak nasjeckajte. Preostalo ulje zagrijte u tavi te na jakoj vatri popržite luk i češnjak. Zalijte žlicom balzamičnog octa i pomiješajte s grahom.
Izvor Skuhatćute