vruća poslastica Juha od pečenog povrća i feta sira Najbolja juha koju ćete probati! Vjerujte nam! Recepti
dobar tek! Sočna pileća prsa u umaku od naranče Ovaj recept prikladan je za bogate nedjeljne ručkove i u situacijama kada želite nekog impresionirati. Recepti
talijanski spacijalitet Saltimbocca skoči mi u usta Teleći kotlet, pršut i kadulja osnovni su sastojci talijanskog jela - saltibmocce. Recepti
Sretan vam Dan žena! Dan žena - tri sjajna recepta za vaše najdraže Zašto umjesto karanfila žene iz vaše blizine ne biste iznenadili pripremom ukusnog jela? Špajza
začin i lijek Mala enciklopedija začina: 21. Kadulja Ugodne slatkaste arome, kadulja se odlično sljubljuje s masnim mesima, rižotima i sirnim jelima. Špajza
Brzi ručak Njoki od ricotte - nova dimenzija najfinijeg priloga Umjesto krumpira, za pripremu ovih njoka trebat će vam samo ricotta, fini parmezan i malo dobre volje. Recepti
VRIJEME JE ZA RUČAK Gotovo za pet minuta: Njoki s kaduljom Samo vas pet minuta i pet sastojaka dijele od izvrsnog ručka. Recepti
Buča u novom ruhu Juha od bundeve s listićima kadulje u pivskom tijestu Nema jeseni bez dobre juhe od tikve, a moja dobitna kombinacija uvijek uključuje sjemenke korijandera, kadulju, prstohv… Kolumne
Možeš se udat Saltimbocca - talijanski specijalitet sam "skače u usta" Naša blogerica Anita s bloga Možeš se udat ovog je tjedna pripremila raskošno talijansko jelo u svega 20 minuta - pogle… Kolumne
mirisni ručak Sotirana piletina u umaku od šunke i kadulje Sjajna ideja za ukusan, ali i mirisan ručak! Recepti
Gastro.hr Lagano, ukusno i zdravo: Njoki od mrkve u umaku od kadulje Lagan, brz i zdrav ručak spremljen na neodoljivo ukusan način.
Gastro.hr Nevjerojatno dobra: Tjestenina s pancetom i kestenima Slatke kestene kombinirajte sa slanom pancetom pa uživajte u slasnoj tjestenini.
Gastro.hr Svinjski medaljoni u kremastom umaku Meki medaljoni odlično se slažu s kremastim umakom od kadulje.
Gastro.hr Sjajan recept s prokulicama i kobasom! Čvrsto vjerujem da ne postoji hrana koju smeđi maslac neće učiniti sretnijom. Fantastičan orašasti okus maslaca, nekoli… Kolumne
Gastro.hr Nekoliko listića kadulje i jelo dobiva mediteranski štih Budući da kadulja ima intenzivan okus, rabite je u malim količinama u jelima, a ne preporučuje se niti mješati je previ…
Gastro.hr Čips od kadulje: Jednostavna i profinjena grickalica Kadulja je mediteranska biljka i vrlo intenzivnog okusa, stoga u jelima treba dodavati u malim količinama kako njezina …
Gastro.hr Kako koristiti začine u kuhanju? Nikada dovoljno savjeta o tome kako čuvati začine, koliki im je vijek trajanja i kako postići intenzivnije okuse...
jelo od mesa Pečeno pile s češnjakom Kulinarsko umijeće Gennaro Contaldo je pekao u nekim od najpopularnijih londonskih restorana, a prije 15 godina otvorio… Recepti
Gastro.hr Pržena kadulja u umacima, a listovi se motaju oko mesa Kadulja spada u najljekovitije biljke na svijetu, no ako dosad niste kuhali s ovim mediteranskim začinom, pripazite - j…