Recepti 118 prikaza 13. listopada 2014.

Gratinirani brancin na povrću

Gratinirani brancin na povrću
Nježni filet brancina chef Barbieri je položio na narezane tikvice

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 406

Potrebno vam je

  • 4 filet brancin
  • 400 g krumpir, zreli
  • 300 g tikvice, zelene
  • 2 kom jaje kokošje
  • 150 g grana padano
  • limunska trava, stabljika
  • mažuran
  • list bosiljka
  • sol
  • papar
  • ulje maslinovo
  • 2 dl umak od škampi
  • 15 g tartuf

Priprema

  1. Tikvicu narežemo na kriške, na njih položimo filet brancina.
  2. U pasirani krumpir umiješamo jaje, Grana padano, maslinovo ulje i začine. Uz pomoć slastičarske vrećice filet brancina pokrijemo tako dobivenom smjesom.
  3. Pečemo u pećnici na 215 stupnjeva C 12 min. U umak od škampi naribamo tartuf i serviramo ga uz gratinirani brancin.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.