Recepti 13. listopada 2014.

Grdobina u umaku sa šparogama

gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremite brzo, jednostavno i ukusno nesvakidašnje jelo

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 8

Potrebno vam je

  • 2 žlica maslac, slani
  • 0.50 dl vino bijelo
  • 2 dl riblja juha
  • papar
  • sol
  • peršin, list
  • 50 g šparoge, divlje
  • 1 dl vrhnje za kuhanje

Priprema

  1. Na rastopljenom maslacu kratko propržite na kocke narezan rep grdobine, zalijte ribljim temeljcem (od glave grdobine), dodajte papar, sol i peršin.
  2. Neka se na laganoj vatri kuha 5 minuta. Dodajte vino i šparoge pa kuhajte još 5 minuta. Sklonite s vatre, dodajte vrhnje te promiješajte.

Pripremite brzo, jednostavno i ukusno nesvakidašnje jelo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.