Recepti 13. listopada 2014.

Gvajanska gusta juha

gastro postao gastro.24sata.hr
Ovu gustu juhu s pilećim mesom, krumpirom i kukuruzom možete poslužiti i kao glavno jelo, ne nužno predjelo

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 3

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 57

Potrebno vam je

  • 50 g luk ,crveni
  • 1 kom paprika, žuta (mesnata)
  • 100 g pile (bijelo meso bez kosti)
  • 50 g krumpir, zreli
  • sol
  • ljuta paprika
  • slatka paprika
  • 1 kom rajčica, crvena
  • 50 g kukuruz iz konzerve

Priprema

  1. U zagrijanom lončiću propirjajte luk, dodajte papriku narezanu na kockice i pileća prsa narezana na komadiće.
  2. Neka se pirja desetak minuta pa ubacite krumpir narezan na kockice, kukuruz, malo rajčice te začinite prstohvatom soli, mljevenom ljutom i slatkom papričicom. Ostavite da se krumpir skuha i juha je gotova.

Ovu gustu juhu s pilećim mesom, krumpirom i kukuruzom možete poslužiti i kao glavno jelo, ne nužno predjelo

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.