gastro postao
Kao da ste pana cottu obložili oblatnama.
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 220
Potrebno vam je
- 450 g malina planinska
- 6 list zelatina
- 500 g sir kravlji svježi (cottage)
- 150 ml vrhnje kiselo (10% masti )
- 50 g šećer, kristal
- 300 ml vrhnje tučeno (30% masti ), slatko
- 2 kom vanilin šećer
- sok od limuna (prirod. svježi)
- oblatne
Priprema
- Pomiješajte sir, vrhnje, šećer i limunov sok. Ostavite u hladnjaku oko pola sata da se ohladi. Izvadite iz hladnjaka i dodajte slatko vrhnje razmućeno s vanilin šećerom.
- Umiješajte želatinu te dodajte odmrznute maline. Nadjenite kremom oblatnu i prekrijte je drugom.
Izvor Skuhatćute