Recepti Pripremili smo super jela za uživanje uz pivo 09. studenoga 2020.

Izazovi Gastrolovca i osvoji Staropramen poklon-paket!

foto: Danijel Berković/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Samo za vas pripremili smo petotjedni izazov u kojem vas pozivamo da izazovete naše suradnike, poznate food blogere Gastrolovce i osvojite super poklone: paket Staropramen piva i elegantnu dasku za sir. Izazov traje pet tjedana na portalu missGastro, a više o uvjetima saznaj u članku!

Svaki tjedan u narednih pet tjedana imati ćeš priliku izazvati jednog Gastrolovca i to sljedećim redoslijedom: Darko Kontin, Andrea Cukrov, Vedran Bošković, Marijana Zlomislić, Nasja Duplančić.

Koja je prva asocijacija kada pomisliš na pivo poslije jela?

Tema izazova nam je sljubljivanje hrane i Staropramen piva.Tvoj zadatak je da putem obrasca u članku izazoveš blogera da napravi jelo po tvom guštu, jelo uz koje bi najradije uživao/la uz svoje omiljeno pivo s prijateljima ili obitelji.

Koja ti je prva asocijacija kada pomisliš na pivo poslije jela? Otvoreni smo za sve ideje, a Gastrolovci jedva čekaju tvoje prijedloge.

 | Author: promo foto: promo

Izazovi blogera, osvoji nagrade

Nakon što odaberemo najkreativniji zadatak tog tjedna i ako se odlučimo baš za tvoj prijedlog, naš Gastrolovac ili Gastrolovka se bacaju na posao, a tebi na tvoju kućnu adresu šaljemo paket Staropramen piva i dasku za sir.

Prati nas tijekom cijelog studenog i prosinca jer u prosincu objavljujemo i poseban specijal sa svim receptima u izvedbi izazvanih blogera.

Ispuni obrazac na linku i osvoji Staropramen poklon paket!

Klikni i pročitaj pravila natječaja!

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.