Recepti 10. listopada 2014.

Kašoto s popečenom mirisnom bučom, kestenima i vrganjima

gastro postao gastro.24sata.hr
Tradicijsko jelo koje nam dolazi iz Međimurja

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 359

Potrebno vam je

  • 200 g heljdina kaša
  • 80 g buča
  • 1 kom luk ,crveni
  • 50 g vrganj
  • 8 kom kesten

Priprema

  1. Na luku popecite vrganje, buču, koju ste prethodno pekli u pećnici, i očišćene kestene. Dodajte kuhanu heljdinu kašu i začinite.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.