Recepti 09. svibnja 2016.

Kelj s kobasicama

Kelj
foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Varivo je uvijek ukusnije kada mu se doda i malo mesa

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 557

Potrebno vam je

  • 1000 g kelj glavati
  • 300 g krumpir, zreli
  • 2 žlica pšenično brašno, bijelo
  • 4 režanj češnjak
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 kom mrkva, crvena
  • 100 g celer, korijen
  • 4 kom kobasice svinjske, suhe
  • 1 mala žlica crvena paprika
  • ulje suncokretovo
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Popržite luk, mrkvu i celer pa posolite. Dodajte narezani krumpir i češnjak te pirjajte. Dodajte narezani kelj.
  2. Umiješajte papriku, malo brašna podlijte s malo hladne vode i kuhajte dok krumpir ne omekša. Dodajte narezane kobasice pa kuhajte još 15 minuta.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.