gastro postao
Varivo je uvijek ukusnije kada mu se doda i malo mesa
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 557
Potrebno vam je
- 1000 g kelj glavati
- 300 g krumpir, zreli
- 2 žlica pšenično brašno, bijelo
- 4 režanj češnjak
- 1 kom luk ,crveni
- 1 kom mrkva, crvena
- 100 g celer, korijen
- 4 kom kobasice svinjske, suhe
- 1 mala žlica crvena paprika
- ulje suncokretovo
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Popržite luk, mrkvu i celer pa posolite. Dodajte narezani krumpir i češnjak te pirjajte. Dodajte narezani kelj.
- Umiješajte papriku, malo brašna podlijte s malo hladne vode i kuhajte dok krumpir ne omekša. Dodajte narezane kobasice pa kuhajte još 15 minuta.
Izvor Skuhatćute