gastro postao
                                            
                                        
                                    Kineski kupus i indijski oraščići tajna su ovog azijskog jela 
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 658
Potrebno vam je
- 450 g poriluk (cijeli)
 - 4 kriška slanina suha (prerašt. mršava)
 - 1 žlica ulje maslinovo
 - 1 žličica ulje sezamovo
 - 1 režanj češnjak
 - 1 kom đumbir, korijen
 - 250 g kupus, kineski
 - 75 g cherry rajčice
 - 225 g tjestenina s jajima
 - 1 žlica soja umak
 - 1 žlica čili u prahu
 - 50 g indijski oraščić
 
Priprema
- Na oba ulja popržite poriluk, češnjak, slaninu i đumbir ( od 2,5 cm ). Dodajte kupus i rajčice te pržite još dvije minute.
 - Nakon toga dodajte kuhanu tjesteninu, soju, čili i oraščiće te kuhajte još dvije minute.