Recepti 13. listopada 2014.

Kozice marinirane u pivu

Kozice marinirane u pivu
gastro postao gastro.24sata.hr
Marinada koja će dati posve drugačiji okus slasnim kozicama

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 342

Potrebno vam je

  • 1500 g kozica velika
  • 2 dl pivo
  • 0.50 kom čili papričica
  • 2 režanj češnjak
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Kozice očistite i marinirajte s gore navedenim sastojcima. Prekrijte i ostavite 2-3 sata u hladnjaku.
  2. Kozice složite na štapić na ražnjiće i pecite na roštilju ili u tavi uz povremeno premazivanje preostalom marinadom.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.