gastro postao
Ovaj jednostavan gulaš ne morate kuhati satima jer je spreman za poslužiti već nakon pola sata
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 40
Potrebno vam je
- 1 kom luk ,crveni
- 1 vezica šparoge, divlje
- 0.50 mala žlica majčina dušica
- 1 mala žlica pšenično brašno, bijelo
- 0.50 mala žlica sol
- 200 ml vrhnje za kuhanje
- 2 kom crvena paprika
- 4 filet pile (bijelo meso bez kosti)
Priprema
- Propirjajte luk i papriku pa dodajte piletinu.
- Skuhajte šparoge te sve ulijte u posudu s lukom. Začinite te kuhajte pet minuta.
- U zdjelici pomiješajte brašno i vrhnje, umiješajte u gulaš pa kuhajte još deset minuta da se zgusne. Umiješajte piletinu.
Izvor Skuhatćute