Recepti 13. listopada 2014.

Kraljevski gulaš sa šparogama i piletinom

Kraljevski gulaš sa šparogama i piletinom
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Ovaj jednostavan gulaš ne morate kuhati satima jer je spreman za poslužiti već nakon pola sata

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 40

Potrebno vam je

  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 vezica šparoge, divlje
  • 0.50 mala žlica majčina dušica
  • 1 mala žlica pšenično brašno, bijelo
  • 0.50 mala žlica sol
  • 200 ml vrhnje za kuhanje
  • 2 kom crvena paprika
  • 4 filet pile (bijelo meso bez kosti)

Priprema

  1. Propirjajte luk i papriku pa dodajte piletinu.
  2. Skuhajte šparoge te sve ulijte u posudu s lukom. Začinite te kuhajte pet minuta.
  3. U zdjelici pomiješajte brašno i vrhnje, umiješajte u gulaš pa kuhajte još deset minuta da se zgusne. Umiješajte piletinu.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.