Recepti 26. listopada 2016.

Jača od kišurine: Krem juha od vrganja

Juha od gljiva
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Za ovu gustu kremastu juhu potrebna su vam samo četiri sastojka

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 881

Potrebno vam je

  • 1 l povrtnog temeljca
  • 1 krumpir
  • 50 g maslaca
  • 250 g vrganja

Priprema

  1. Naribajte krumpir na trakice te prepržite na maslacu. Dodajte vrganje i temeljac te začinite.
  2. Kuhajte 45 minuta i izmiksajte štapnim mikserom. Ukrasite preprženim vrganjima na maslinovu ulju i preprženim komadićima kruha.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.