Mirisan, svježi tek pečeni kruh instantna je povisilica raspoloženja. E, da, zaboravili smo reći i da je sladak. Za razliku od klasičnog banana kruha, ovdje mango preuzima glavnu ulogu – njegova prirodna slatkoća i sočnost daju tijestu savršenu vlažnost bez potrebe za dodatnim masnoćama.
Kokos mu dodaje tropski štih, orasi hrskavost, a sve zajedno stvara savršenu ravnotežu okusa i tekstura, odnosno - neodoljiv kruh s mangom i orasima!
Mango ovom kruhu daje slatkoću i sočnost
Jednostavno i mirisno
Najbolji dio? Ne trebaš mikser ni posebne vještine – jedino što ti treba je blender za pripremu pirea od manga, a ostatak se lako izmiješa ručno.
Kruh s magom i orasima odličan je uz jutarnju (ili poslijepodnevnu!) kavu, kao međuobrok ili čak lagani desert, a ako želiš pravi luksuzni doručak, premaži ga domaćim mango maslacem ili poslužuj s malo jogurta i meda. Jednostavno, mirisno i neodoljivo – ovo je recept koji ćeš ponavljati iznova!
Kruh svagdašnji i kruh za posebne prigode. Sve imamo!