gastro postao
Komade piletine stavite u marinadu dan ranije te ih prepržite na grill tavi ili roštilju
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 176
Marinada
- 50 g luk ,crveni
- 5 režanj češnjak
- sol
- svježe mljeveni papar
- čili u prahu
- ulje suncokretovo
- soja umak
- šećer, kristal
- limeta
- đumbir, korijen
Prilog
- luk ,crveni
- 1 kom češnjak
- 1 režanj ulje suncokretovo
- 50 g grah,crveni
- vino bijelo
- kokosovo mlijeko
- 100 g basmati riža
Ostalo
- 200 g pile (bijelo meso bez kosti)
Priprema
- Piletinu (narezanu na komade) marinirajte dan prije u dobro izmiješanim sastojcima. Idući dan je popržite na grill-tavi ili roštilju.
- Prepržite luk i češnjak na malo ulja pa dodajte kuhani crveni grah, vino, kokosovo mlijeko te kuhanu rižu.
Izvor Skuhatćute
marinirana piletina
marinada
Piletina
recept
ljuto jelo
niskokaloricna prehrana
jelo od mesa
prženje
večera
glavno jelo
ručak