gastro postao
Umjesto mljevenog mesa upotrijebite nasjeckane kobasice
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 834
Potrebno vam je
- 2 šalica tjestenina penne podravka
- 225 g krem sir
- 400 g rajčica, crvena
- 2 žlica mješavina suhih začina
- 450 g kobasice (kranjske i sl.goved.+svinj.)
- 2 šalica mozzarella
- 1 šalica španjak špinak
- ulje suncokretovo
Priprema
- Skuhajte tjesteninu i ocijedite. Propirjajte najeckanu kobasicu.
- Dok je meso još vruće, umiješajte kremasti sir i rajčice iz konzerve, začine te izmiješajte.
- U velikoj zdjeli izmiješajte kuhanu tjesteninu, mješavinu s kobasicom, pola mozzarelle i špinat pa stavite složenac u posudu za pečenje.
- Pospite ostatkom mozzarelle i pecite 20 min na 175° dok se sir ne otopi.
Izvor Skuhatćute