gastro postao
                                            
                                        
                                    Mesne zalogajčiće poslužite kao finger food na zabavi s prijateljima
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 26
Potrebno vam je
- 2 kom svinjetina,srednje masna
 - 12 kriška slanina suha, masna
 - 0.50 šalica maslac, slani
 - 2 žlica senf
 - 1 režanj češnjak
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 
Priprema
- Svinjske pisanice narežite na 12 medaljona težine oko 50 g. Pomiješajte omekšani natrgani maslac sa sefom i zgnječenim češnjakom. Zamotajte u masni papir i oblikujte u valjak. Ostavite u hladnjaku dok pripremate meso.
 - Posušite meso kuhinjskim papirom te začinite solju i paprom. Omotajte kriške slanine oko svinjskih medaljona i pričvrstite čačkalicom.
 - Poredajte meso u lim za pečenje koji ste malo namastili maslacem ili maslinovim uljem. Pecite na 180°C oko 15 minuta. Čim izvadite iz pećnice, na svaki komad mesa stavite komadić aromatiziranog maslaca.
 
Izvor Skuhatćute