gastro postao
Srdele i orade, pripremljene na roštilju, odlično se slažu s marinadom na bazi maslinovog ulja i češnjaka
Vrijeme pripreme: do 120 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 7
Potrebno vam je
- 4 kom orada
- 20 kom srdela
- 4 kom paprika, žuta (mesnata)
- 1 vezica šparoge, vrtne
- 4 kom krumpir, mladi
- sol
- svježe mljeveni papar
- 1 režanj češnjak
- ulje maslinovo
- limunov sok
Priprema
- Orade i srdele očistite, operite i posušite kuhinjskim ubrusom.
- Krumpire operite, osušite pa ih zamotajte u aluminijsku foliju. Paprike i šparoge operite.
- Od maslinova ulja, češnjaka, peršina, soli, papra i limunova soka napravite marinadu.
- Pripremite roštilj i na njemu ispecite ribu i povrće.
- Poslužite uz marinadu i svježu salatu.