nova ideja Savršeni okusi: Tjestenina s pestom od slanih srdela Žao nam je pesto alla Genovese - dobio si ozbiljnu konkurenciju jer pesto od slanih srdela, kapara, limuna i svježeg za… Recepti
tips & tricks David Skoko: Kako ispeći ribu, bez da se presuši Slavni chef veliki je ljubitelj plave ribe, a uz omiljenu skušu rado pravi i maštovita jela od skromnih srdela. Donosim… Špajza
Jednostavno i fino Ukusan i brz namaz od slanih srdela i kapara Zbog teške hrane i neizbalansirane prehrane nedostaje ti energije, ne osjećaš se dobro i potreban ti je novi start? Ne … Recepti
DO 15 MINUTA 3 brzinske ideje kako iskoristiti sardine iz konzerve Sardina je iznimno zdrava i dostupna namirnica te je dobro rješenje za situacije kada nemamo vremena ili volje kuhati. … Recepti
brzo i zdravo More na tanjuru: Špageti sa svježim srdelama Za pripremu ovog gastronomskog užitka trebat će vam svega 30 minuta Recepti
Uz tost ili krekere Pašteta od srdela za brze i mirisne ljetne zalogaje Ljeto je idealno za uživanje u jednostavnim, ali slasnim zalogajima, a upravo takvi bit će i jednostavni tapasi s pašte… Recepti
Iz mamine bilježnice: Marinirane srdele s kapulom Marinirane srdele obožavat će i vaša djeca, plus što dobijete ručak za dva dana! Kolumne
ZA VRUĆE DANE Deset ljetnih jela koje ne smijete propustiti Pripremili smo vam deset recepata za ove vruće dane. Recepti
Gastro.hr Plava dolina - sa srdelama tjestenina Servirajte more na tanjuru i pripremite jednostavnu tjesteninu sa srdelama.
Gastro.hr Okus ljeta: Srdele sa salatom od slanutka Ne znam kako vi, ali ja već sanjam o odmoru uz našu prekrasnu obalu. Sunce, more, odmor i odlična morska hrana. Dok mi … Kolumne
Gastro.hr Ljetni ručak - srdele i torta od palačinki Kada su ljeta trajala beskonačno, kada smo iz dana u dan visili na molu, od jutra do sutra, kada se večeralo uz svjetlo… Kolumne
Gastro.hr Superhrana: Osam ljetnih namirnica za mladenački izgled Brižno odabrane namirnice i obilje tekućine preduvjet su zdravlja i ljepote. Lijepa koža prvi je vanjski znak ljepote, …
Gastro.hr Marinirane srdele: Razveselite petak! Chef Berislav Lacković savjetuje kako jednostavno pripremiti srdele, a dobiti najviše od okusa i mirisa koji bude uspom…
jelo od ribe Srdele na 'savor' obožavamo u svim prilikama Savor ili savur je tipično venecijansko jelo, koje se u Istri priprema malo drugačije - umjesto kapara koristi se lovor… Recepti
Gastro.hr Srdele s pečenom ciklom i mrkvom Inspiraciju za ovaj recept naša blogerica Anja pronašla je u okusima ljeta koji mirišu na more. Još samo dva mjeseca... Kolumne
Gastro.hr Srdele na dva načina: Punjene i u savuru Petak je, a zna se što se jede petkom. Pa da malo promijenimo kolotečinu sa dva zgodna recepta! Kolumne
Gastro.hr Srdele, ča mogu srdele: Top 11 najboljih recepata! Pred nama je jedna divna morska poslastica koju možete pripremiti na bezbroj načina
Gastro.hr Plavuše bez kostiju Plava riba je nekad bila glavna hraniteljica priobalnog stanovništva, a danas je možemo reći nepravedno zapostavljena.
tart Tart sa srdelama i povrćem Tart prije posluživanja prelijte s malo maslinova ulja i limunova soka, a svježe srdele možete zamijeniti inćunima, kuh… Recepti
Gastro.hr Marinirane srdele Srdele su ukusne i kada se samo preprže u ulju te posluže, no ovako marinirane su sasvim nova dimenzija okusa Recepti